Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Next stop: London - Loosefit-life Next stop: London - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Next stop: London

on 22/05/2014
Se ois muutaman päivän päästä Lontoo taas edessä! Sain äipältä valmistujaislahjaksi kyseisen reissun, ja porukoitten kans sinne mennään. Oon aiemmin käyny pari kertaa Lontoossa, ekalla kertaa kaveriporukalla ja tokalla kertaa yksin reilin päätteeksi. Perusnähtävyyksien lisäksi oon koittanu kuikuilla että oisko siellä mitään spesiaalimpaa puuhaa tarjolla jollekkin päivää, ja yllätys oli aika suuri kun huomasin että eipä ole ei. Tai no on siellä Foodies-festarit (http://www.timeout.com/london/festivals/foodies-festival) maanantaina, saa nähä koppeutuuko sinne. Ootin että kai siellä nyt jotain örinää ois päässy livenä näkemään, mut keikkoja oli ihan tolkuttoman huonosti just noille alkuviikon päiville. Dääm. No eiköpähän nuo muutamat päivät kulu muutenki siivillä siellä lontostellessa 🙂
Kuvatus on ekalta Lontoon reissulta 2008. Hitto että mää tykkään tuosta Lontoon katukuvasta!

Kuvatus on ekalta Lontoon reissulta huhtikuussa 2008. Hitto että mää tykkään tuosta Lontoon katukuvasta!

Reissuun lähtö on itseasiassa jo la-aamuna, ikean kautta (jes!) veljen tykö Espooseen (jes!!) ja la-iltana Tavastialle kattoo Turmion kätilöitten 10v. juhlakeikka (JES!!!). Saa siis hyvinki alkaa kohta miettiä, että mitä sitä pakkaa mukaan… Veikkaan että aika keposella kassilla taas lähen, oon sitä tyyppiä että mieluummin tallaan koko reissun samoissa farkuissa, entä alan raahaa painavaa kassia. Ehkäpä kehtaan jopa postailla jotain siitä, että millä romppeilla mä reissuun lähen 🙂 let’s see.

Hyde Park joulukuussa 2008

Hyde Park joulukuussa 2008

Nyt tää alkais kirjan lukuun. Palataan taas 🙂

 

Tämä päivä meni näissä tahdeissa:

The Stanfields – Run on the banks

Kuningasidea – Enemmän duoo ku sooloo (uijjui kesä 2012 ja Miia+Jukka+Lollo <3 )

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  lollo

  09/06/2014

  Ensimmäisen kerran lukasin ja voi että.. Näni! Ikävöin sua <3

  • Vastaa

   Anni

   10/06/2014

   samoin muru <3

JÄTÄ KOMMENTTI