Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lontoo kuvina - Loosefit-life Lontoo kuvina - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lontoo kuvina

on 02/06/2014

Minähän sain reissusta tuliaisiksi sitkeen keuhkopöhön ja antilooppikuuri on päällä, joten veto on “hiukan” pois… Mutta alotetaan kuvapläjäyksellä suurimmaksi osaksi sateisesta Lontoosta!

Hyde Park sunnuntaina 28.5.2014 ja ohase komia! Tuona viikonloppuna oli Bank Holiday, eli joku mikälie-pyhä jolloin monilla on pari päivää ylimäärästä vapaata, ja sen kyllä huomasi hyvällä kelillä puistossa :)

Hyde Park sunnuntaina 28.5.2014 ja ohase komia! Tuona viikonloppuna oli Bank Holiday, eli joku mikälie-pyhä jolloin monilla on pari päivää ylimäärästä vapaata, ja sen kyllä huomasi hyvällä kelillä puistossa 🙂

..Hyde Park..

..Hyde Park..

Buckingham Palacen edustan patsas

Buckingham Palacen edustan patsas, jonka nimi varmaanki on Queen Elizabeth-jotakin.

Näkymä London Eyesta Benille :) oon käyny tuossa eyessa aiemminkin ja musta se vaan on hintansa (21£?) väärtti :)

Näkymä London Eyesta Benille 🙂 oon käyny tuossa eyessa aiemminkin ja musta se vaan on hintansa (21£?) väärtti ku näkee kauas ja korkeelta 🙂

Marble Arch. Tälle köörille tärkeimmät kaupat sijaitsi ihan tuossa vieressä, eli apteekki, Primark ja souveniers-helvetti.

Marble Arch. Tälle köörille tärkeimmät kaupat sijaitsi ihan tuossa vieressä, eli apteekki, Primark ja souveniers-helvetti.

Aamupala, joka ei ollu ihan mun pala kakkua. Leivällä ja kahvilla kupu täyteen :) hotelli Howard Winchester ihan King's Crossin vieressä, oli kyllä muuten ihan semi-ok. Vähän huonot eristykset, että meteli kuulu, mutta muuten ihan passeli hintaan ja sijaintiin nähen.

Aamupala, joka ei ollu ihan mun pala kakkua. Leivällä ja kahvilla kupu täyteen 🙂 hotelli Howard Winchester ihan King’s Crossin vieressä, oli kyllä muuten ihan semi-ok. Vähän huonot eristykset, että meteli kuulu, mutta muuten ihan passeli hintaan ja sijaintiin nähen.

Bonuskuva karkeista, tämä on Inkalle :D

Bonuskuva karkeista, tämä on Inkalle 😀 (archiegonelebanon.pallontallaajat.net)

Camden, aina vaan ihana <3

Camden, aina vaan ihana <3

Camdenissa kyllä viihtyis pitempäänkin.

Camdenissa kyllä viihtyis pitempäänkin.

National Portrait Gallery pitää sisällään erilaisia muotokuvia/maalauksia/valokuvia yms julkimoista ja sotasankareista. Käytiin vilkasee koska sisäänpääsy oli ilmanen ja satoi vettä. Ei siellä hirveesti mitään mua kiinnostavaa ollu, mutta tulipahan vilastua.

National Portrait Gallery pitää sisällään erilaisia muotokuvia/maalauksia/valokuvia yms. julkimoista ja sotasankareista. Käytiin vilkasee koska sisäänpääsy oli ilmanen ja satoi vettä. Ei siellä hirveesti mitään mua kiinnostavaa ollu, mutta tulipahan nähtyä.

Sateinen ja synkeä Trafalgar Square

Ehkäpä se huonoin intialainen ravintola ikinä? Ihan susipaskaa ruokaa ja tosi töykeetä palvelua. Siisti sisustus, mutta ei ne söpöt lamput paljoa pelasta jos kaikki muu tökkii.

Big Ben.

Big Ben.

Siinäpä kuvapläjäys. Sairastupa kuittaa…

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
4 kommenttia
 1. Vastaa

  Inka

  06/06/2014

  Oi ihana Lontoo, se näyttää kyllä hyvältä sateessakin! Ja pakko sanoa että kävin edellisreissulla ekaa kertaa National Potrait Galleryssa juurikin sadetta pitenemässä ja ihastuin ikihyviksi!! Siellä oli just sillon jenkkien alkuperäisheimojen kovien tyyppien maalauksista tehty näyttely, ja se oli supermielenkiintoinen. Eli ens kerralla on pakko päästä tsekkaamaan se uudelleen, vaikka veikkaan että ei aivan edelliskerran veroista elämystä Tuula, kun tuo oli jo niin mahtavaa ilotulitusta.

  Ja kiitos karkkikuvasta, arvostan!!

  • Vastaa

   Anni

   10/06/2014

   Kiva että tykkäsit karkkikuvasta, tulit vaan niin mieleen “karsutyttönä” ku näin nuo karkkirivistöt 😀

 2. Vastaa

  Marimente

  09/06/2014

  Että mitää, karkkeja Lontoossa!? 🙂 Yllättävän aurinkoisilta näyttää nuo ensimmäiset kuvat, ja aamupala kyllä muistuttaa niin perusbrittiläistä ruokaa papuineen päivineen..yh 😉 Harmi että se intialainen ravintola oli pettymys, voisin kuvitella, että Lontoosta löytyypi monta loistavaa intialaista paikkaa paremmalla palvelulla!

  • Vastaa

   Anni

   10/06/2014

   Joo eka päivä oli ihan huippu sää, mut sit kylmeni ja märkeni (onko märkeni ees sana??). Harmittaa toi intialainen ku tripadvisor sitä hehkutti ja oli kyllä yks huonoimpia ravintolakokemuksia ikinä! Huonoimpana häntäpaikkaa pitää edelleen yhen lontoolaisen hostellin alakerran rafla, jossa ruuassa oli karvatakkuja ja vaihtorahat poistunu käytöstä joku 30 vuotta sitten. Tuossaki intialaisessa paikassa hyvällä palvelulla ois voinu pelastaa paskan ruuan, mut siinä vaiheessa ku asiakas kertoo palautetta niin et sinä tarjoilijana jumalauta ala vänkkää vastaan, saati käännä selkää ja kävele pois! No toivottavasti jättämäni 1 pennyn tippi vitutti heitä enemmän ku ei tippiä ollenkaan 😉

JÄTÄ KOMMENTTI