Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Aikamatkat

Aikamatkat: Dublin syyskuu 2010

on 01/09/2014

Aikamatkoissa palaan kuukausittain vähän vanhempien reissujen pariin. Syyskuussa muistelen muutaman vuoden takaista Dublinin reissua. Dublin ei oo koskaan ollu mulle mikään pakko-nähdä-ja-kokea-kohde, mutta halpojen lentojen osuessa kohdalle kiinnostus tottakai heräsi 🙂 Lennot oli Helsingistä himpun verran satasen päälle Aer Lingusilla, eikä keskustan hostellikaan mun kengännauhabudjettia pahasti rasittanu parin kympin vuorokausihinnallaan.

Liffey-joki

Dublinissa osallistuin muutaman tunnin mittaiselle walking tourille, jota veti paikalliset yliopisto-opiskelijat. Kierrokset on ilmasia, mutta parin euron tippi oppaalle kuuluu asiaan, jos kierroksesta yhtään tykkää. Ite tykkään noista kävelykierroksista, koska oppaat osaa yleensä kertoa kotikaupungistaan niin hauskasti ja mieleenpainuvasti. Eikä tämä kierros ollu poikkeus.

Temple Barin alue on koko Dublinin sielu. Kujat on kapeita ja pubit makeita 🙂

Katutaidetta

Näkymää hostellin punkasta. Nuo yksinkertaset ikkunat on aika ripulia varsinkin talvisaikaan kun kylmä ja kosteus hyökii läpi…

Aika tyypillinen näky Temple Barin kujilla ja aukioilla 🙂

Liffey-joen eteläpuoli on ainaki allekirjottaneelle se mieluisampi. Pohjoispuoleen verrattuna se on jotenki aidompi ja sympaattisempi.

Wall of Fame.

Dublinissa pubit on niinku olohuoneita. Live-musiikkia on tarjolla päivittäin, usein jo lounasajasta alkaen, ja porukka piipahtaakin tuopilla samaan tapaan kun muualla käyvään kahvilla.

Kun reissaan yksin, tykkään kävellä pitkin kaupunkia vaikka koko päivän ja kuunnella napeilla musiikkia. Dublinin reissulla kuuntelin tietysti The Cranberriesiä ja U2:sta, jotka sopi fiilikseen aika mainiosti 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI