Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Reissujalkaa vipattaa - Loosefit-life Reissujalkaa vipattaa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Reissujalkaa vipattaa

on 06/10/2014

Mikä oiskaan parempi tapa viettää sunnuntai-iltaa kun bongailla halpoja lentoja netistä, ja vieläpä löytää sellaset! Oon melko pitkään hinkunu Budapestiin, josta vois päiväseltään piipahtaa Wienissä ja Bratislavassa. Halpoja lentoja ei vaan oo löytyny millään sopivaan ajankohtaan… paitsi nytpä löyty 🙂 Ja bonuksena vielä yön-yli-välilasku Riikaan!! Oon ihan tohkeissani!! En oo käyny noissa kohteissa koskaan aiemmin, mutta joulukuun alussa pääsen vihdoinki. Reissuun lähen yksin ja mukana vaan käsimatkatavara, joten järkevän pakkaamisen hermoilua ja armotonta reissusuunnittelua luvassa 🙂

Riika

Riika

Budapest

Wien

Wien

Bratislava

Bratislava

Niinku joku viisas on sanonu, niin sitä jaksaa paremmin ku on jotaki mitä oottaa 🙂

Kuvat lainattu netistä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  ananas2go / Popot pogoillen

  25/10/2014

  Parasta puuhaa melkein mille vain illalle! Taidankin tietää, mitä teen flunssaviikonloppuna…

  Hyvää matkaa, kuulumisia odotellaan! Ihanaa matkan odotusta!

 2. Vastaa

  Anni

  25/10/2014

  Oi kiitos 🙂 äkkiä aika onneks menee ja pääsee taas reissuun!

JÄTÄ KOMMENTTI