Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

TIG - This Is Greece - Loosefit-life TIG - This Is Greece - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

TIG – This Is Greece

on 07/10/2014

(Kiitos mahtavasta lausahduksesta kuuluu Matkalla Spartaan-blogin kirjottajalle Markolle!)

Kiinnitin Kreikassa huomiota muutamaan paikalliseen asiaan ja tapaan, jotka tästä näkövinkkelistä vaikuttaa hieman erikoiselle. Osaa niistä ei voi järjellä selittää – voi vaan todeta olkapäitä kohauttaen This is Greece. Tässä niistä kooste.

Tilanne 1: Menet respaan rikkinäisen kaukosäätimen kanssa, josko saisit uuden ja toimivan tilalle. Respan tytsy ojentaa sulle hymyn kera toisen kaken merkkiä X, tai jatkoroikan tai banaanin ja toivoo sinun lähtevän takasin huoneeseesi siitä natkuttamasta. Tätä ajattelutapaa en ymmärrä. Tavoitteena ei ole ratkasta ongelmaa millään tavalla, vaan ainoastaan siirtää se myöhempään ajankohtaan tai kenties toiselle työntekijälle.

Tilanne 2: Bussipysäkin roskis on täynnä. Ja roskia maassa 100m roskiksen molemmin puolin. Eikö muka riitä että se roskis sinne on asennettu, pitäsi vielä työajalla sitä helvetti tyhjentääkki? Eheiiii, me mennään sufeelle.

Aika tavallinen näky Kreikan kaduilla, eikä tosiaan ees pahimmasta päästä. Miksi ne hukuttaa sen maan paskaan??

Aika tavallinen näky Kreikan kaduilla, eikä tosiaan ees pahimmasta päästä. Miksi ne hukuttaa sen maan paskaan??

Tilanne 3: MOROOOO MITEN MENEEEEE????!?!!! NO MOIIIII, IHAN JEES!!!! eli huutaminen. Te seisotte alle metrin päästä toisistanne, miks pitää huutaa niin että kaverilla naamasta rypyt oikiaa?

Tilanne 4: Juontaja koittaa juontaa jotain tilaisuutta. 1 tyyppi säätää taustalakanaa. 1 säätää mikkiständiä. 1 huutaa välikommentteja juontajan selän takaa. 1 lyö musiikit täysille. 3 assaria pitelee lunttilappua. 1 huoltomies vaihtaa lamppua. 2 huoltomiestä kahtoo kun lamppua vaihetaan. Eli sum summarum: aivan helvetillinen häseltäminen ja soheltaminen yksinkertasen asian päältä, ja lopulta jos ei kaikki kuse, niin ainaki aikataulut kusee varmasti.

Tilanne 5: Liikennesääntöjä ei ole, tai ei niitä ainakaan kukaan jaksa opetella. Tästä syystä teillä voi aika ajoin olla aika turvaton meno. Tienvarret puhuukin aika karua kieltä, kun joka mutkassa ja useimmilla suorillakin on ihmisten kyhäämiä muistomerkkejä/pieniä kappeleita tiellä kuolleiden muistoksi. Jaiks.

WP_20140924_024

Muistomerkki

Tilanne 6: Et oo ihan varma haluatko kääntyä oikeelle vai vasemmalle vai tehä äkkijarrutuksen, tai jos haluat vaikka parkkeerata keskelle risteystä ja kipasta asioille. Ei huolta! Laitat vaan hätävilkut päälle ja tadaa ongelma ratkastu.

Hätävilkut päälle ja ei muuta ku auto parkkiin, ja nokan kaivuuseen.

Hätävilkut päälle ja ei muuta ku auto parkkiin, ja nokan kaivuuseen.

Älkää ymmärtäkö väärin – tykkään Kreikasta ihan tosi paljon, välillä vaan iskee semmonen totaalinen wtf-fiilis 😀

Mihin outoihin tapoihin sä oot törmänny reissatessa? Kerro mulle ja piristä päivää 😀

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Inka

  08/10/2014

  Ahhahaha mikä postaus, en kestä! 😀

  Hmm…. Mulla tuli mieleen vaan Venäjän-reissulta se, miten miehet ei tosiaan kätelly naisia ja meidän kaveri, siis meidän ikäinen mimmi, halusi vaihtaa kengät kesken kaupunkipäivän ja oli jotenki tosi nolona ku armas mieheni näki ku se vaihto kenkiä, sillä tais nilkka vilahtaa… Aikamoista irstailua.

  Niinja, panin Wieni-vinkit jakoon siellä kommenttilootassa!

 2. Vastaa

  Anni

  08/10/2014

  Hehe kiitos 🙂 ja jes loistavia tipsejä olit jakanu, kiitos kovasti!

JÄTÄ KOMMENTTI