Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Aikamatkat

Aikamatkat: Milano lokakuu 2008

on 11/10/2014

Alotin reilun kuukauden mittaisen interrailin sateisesta Milanosta intoa puhkuen 🙂 Takana oli yöjuna Tampereelle istumapaikoilla torkkuen ja Ryanairin lento tupaten tĂ€ydessĂ€ koneessa, sekĂ€ seikkailu metrossa ja juna-aseman rempan keskellĂ€, niin voin kertoo ettĂ€ oli aika helpottunu olo ku hostelli vihdoin kaupungin laitamilta löyty ja sai nakata rinkan nurkkaan ja riisua kengĂ€t veke 😀 Ahh, sitĂ€ onnea.

Reilin ihka eka valokuva hostellin osoitekyltistÀ ja myöskin ihka eka hostellikokemus. Muistan tÀn kuvanottohetken niin hyvin kun ihan tohkeissaan ekaa reilipÀivÀÀ lÀhin kaupungille viettÀmÀÀn ja oli nÀpsÀstÀvÀ kuva, ettÀ osaan takasin illalla suunnistaa :)

Reilin ihka eka valokuva hostellin osoitekyltistĂ€ ja myöskin ihka eka hostellikokemus. Muistan tĂ€n kuvanottohetken niin hyvin kun ihan tohkeissaan ekaa reilipĂ€ivÀÀ lĂ€hin kaupungille viettĂ€mÀÀn ja oli nĂ€psĂ€stĂ€vĂ€ kuva, ettĂ€ osaan takasin illalla suunnistaa 🙂

TÀmÀ on se syy miksi Milanoon ylipÀÀtÀÀn keksin haluta. Poisonblack. Suunnittelin reilireittini silleen, ettÀ ehtisin nÀhÀ mahollisimman monta keikkaa muutamalta lempipÀndiltÀ ja tÀstÀ se turnee lÀhti. PÀÀsin keikalle vahingossa ekojen joukossa sisÀÀn muitten jonottajien nenÀn eestÀ ja eturiviin. En valittanu.

PilkistihÀn se aurinkokin vÀlillÀ

PilkistihÀn se aurinkokin vÀlillÀ

Reilille lÀhtiessÀ olin vielÀ todella kokematon reissaaja, mutta reissun edetessÀ kokemus ja varmuus kasvoi hurjaa vauhtia. Kai se on sitÀ kun yksin matkatessa joutuu (ja saa!) tehÀ pÀÀtökset ihan itte, niin itteÀÀn saa kiittÀÀ ja joskus sitÀ kiitosta jopa riittÀÀ. Edelleenki reissaan tosi mielellÀni yksin, niin saa kÀyttÀÀ pÀivÀnsÀ ihan miten haluaa ja mihin tahtiin haluaa. Yksin reissatessa eniten ehkÀ ahistaa hetkittÀinen epÀvarmuus ja sillon kaipaa matkatoveria jonka kanssa vois pohtia, ettÀ onko se nyt tÀÀ juna ja tarvitaanko me kaupasta muuta jne.

Katumaisemaa

Katumaisemaa

Italiankieliset kadunnimetki kuulostaa niin paljo nÀtimmÀlle ku vaikkapa Lörttitie.

Italiankieliset kadunnimetki kuulostaa niin paljo nÀtimmÀlle ku vaikkapa Lörttitie.

Duomo di Milano

Duomo di Milano

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II. MÀkkÀri tais olla ainoa ravintola mihin trekkikengissÀ kehtas mennÀ.

Tirpusia Duomon laidalla

Tirpusia Duomon laidalla

Muutaman pĂ€ivĂ€n Milanossa jaksoin touhuta ja sit oli aika korkata reililippu ja suunnistaa Torinoon, mutta siitĂ€ lisÀÀ toisella kertaa 🙂

Reissun alusta ipodin piisilistalta pÀÀllimmÀisenÀ mieleen on jÀÀny Linkin Parkin Leave out all the rest, ja Bodomin Downfall.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI