Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Aikamatkat

Aikamatkat: Milano lokakuu 2008

on 11/10/2014

Alotin reilun kuukauden mittaisen interrailin sateisesta Milanosta intoa puhkuen ūüôā Takana oli y√∂juna Tampereelle istumapaikoilla torkkuen ja Ryanairin lento tupaten t√§ydess√§ koneessa, sek√§ seikkailu metrossa ja juna-aseman rempan keskell√§, niin voin kertoo ett√§ oli aika helpottunu olo ku hostelli vihdoin kaupungin laitamilta l√∂yty ja sai nakata rinkan nurkkaan ja riisua keng√§t veke ūüėÄ Ahh, sit√§ onnea.

Reilin ihka eka valokuva hostellin osoitekyltistä ja myöskin ihka eka hostellikokemus. Muistan tän kuvanottohetken niin hyvin kun ihan tohkeissaan ekaa reilipäivää lähin kaupungille viettämään ja oli näpsästävä kuva, että osaan takasin illalla suunnistaa :)

Reilin ihka eka valokuva hostellin osoitekyltist√§ ja my√∂skin ihka eka hostellikokemus. Muistan t√§n kuvanottohetken niin hyvin kun ihan tohkeissaan ekaa reilip√§iv√§√§ l√§hin kaupungille viett√§m√§√§n ja oli n√§ps√§st√§v√§ kuva, ett√§ osaan takasin illalla suunnistaa ūüôā

Tämä on se syy miksi Milanoon ylipäätään keksin haluta. Poisonblack. Suunnittelin reilireittini silleen, että ehtisin nähä mahollisimman monta keikkaa muutamalta lempipändiltä ja tästä se turnee lähti. Pääsin keikalle vahingossa ekojen joukossa sisään muitten jonottajien nenän eestä ja eturiviin. En valittanu.

Pilkistihän se aurinkokin välillä

Pilkistihän se aurinkokin välillä

Reilille lähtiessä olin vielä todella kokematon reissaaja, mutta reissun edetessä kokemus ja varmuus kasvoi hurjaa vauhtia. Kai se on sitä kun yksin matkatessa joutuu (ja saa!) tehä päätökset ihan itte, niin itteään saa kiittää ja joskus sitä kiitosta jopa riittää. Edelleenki reissaan tosi mielelläni yksin, niin saa käyttää päivänsä ihan miten haluaa ja mihin tahtiin haluaa. Yksin reissatessa eniten ehkä ahistaa hetkittäinen epävarmuus ja sillon kaipaa matkatoveria jonka kanssa vois pohtia, että onko se nyt tää juna ja tarvitaanko me kaupasta muuta jne.

Katumaisemaa

Katumaisemaa

Italiankieliset kadunnimetki kuulostaa niin paljo nätimmälle ku vaikkapa Lörttitie.

Italiankieliset kadunnimetki kuulostaa niin paljo nätimmälle ku vaikkapa Lörttitie.

Duomo di Milano

Duomo di Milano

Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II. Mäkkäri tais olla ainoa ravintola mihin trekkikengissä kehtas mennä.

Tirpusia Duomon laidalla

Tirpusia Duomon laidalla

Muutaman p√§iv√§n Milanossa jaksoin touhuta ja sit oli aika korkata reililippu ja suunnistaa Torinoon, mutta siit√§ lis√§√§ toisella kertaa ūüôā

Reissun alusta ipodin piisilistalta päällimmäisenä mieleen on jääny Linkin Parkin Leave out all the rest, ja Bodomin Downfall.

Tagit
LIITTYV√ĄT VIESTIT

J√ĄT√Ą KOMMENTTI