Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Aikamatkat: Pariisi marraskuu 2008 - Loosefit-life Aikamatkat: Pariisi marraskuu 2008 - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Aikamatkat

Aikamatkat: Pariisi marraskuu 2008

on 27/11/2014

Pariisi oli koko reilin ehoton kohokohta ja tykästyin paikkaan kovasti. Pienempiä kaupunkeja kiertäessä aloin kaivata sellasia “oikeita” nähtävyyksiä, tiiättehän niinku leffoista tuttuja pytinkejä ja patsaita. Ja Pariisissa niitä riitti 🙂 Osallistuin jonkun opiskelijan vetämään kävelykierrokseen, ja se jäi kyllä mieleen. Oppaalla oli paljon hauskoja tarinoita Pariisista kerrottavana ja kierrettiin monia leffoista tuttuja kuvauspaikkoja. Sekä tietysti päänähtävyydet.

IMG_5582

Eiffel iltavalaistuksessaan, jota paikalliset vihaa. Karmee kuva mutta tajuatte pointin 😀

IMG_5577

Louvreen pääsi perjantai-iltasin ilmaseksi sisään jos oli alle 25 vee.

Oiskohan sitä saanu ees kuvata, tuskimpa.

Oiskohan sitä saanu ees kuvata, tuskimpa.

IMG_5572

Näkymät Eiffelin kakkostasanteelta

IMG_5571

Kakkostasolle ois päässy vaunulla, mutta tarkan markan likkana päätin säästää ja kävellä. 700 porrasta myöhemmin jalat tärräten mietin että oisko se muutama euro köyhyttäny nyt niin kamalasti…

IMG_5570

Riemukaari

IMG_5558

Louvre päivän valossa

IMG_5560

Kuka tunnistaa paikan? Alexander Petrovsky with his stupid light installations 😉 eli tietenki Sinkkuelämäääääää!!

IMG_5561

Ja sitä pitkin se Carrie sitten lähti kipittää, ku löysi kaulakorunsa laukun uumenista 🙂

IMG_5562

Paholainen pukeutuu Pradaan -leffan loppukohtauksessa se muikkeli heittää kännykkänsä tuohon suihkulähteeseen.

IMG_5566

Champs Elysee

IMG_5547

Notredame, ihanin kirkko ikinä.

IMG_5545

Meikän kömmänä. Aika karmee hostelli, mutta oli se halpaki! Nimeltään muistaakseni Friends ja sijaitsee Montmartressa.

IMG_5531

Jardin des Tuileries

IMG_5523

Pont Neuf, eli uusi silta. Ironista sinänsä, että kyseessä on kuitenkin Pariisin vanhin silta. Tarina kertoo, että aikoinaan Napoleon järkkäsi kavereilleen hirmuset ryyppäjäiset ja kun brenkku loppu, niin täyty alkaa ryystää keskenerästä viiniä tankeista. No yrjöhän siinä tuli ite kullaki ja taisivat sammuakin. Napoleonin sanotaan teettäneen naamiot kavereittensa yrjö-sammumis-irvistyksistä ja nämä naamat koristaa sillan reunaa vielä tänäkin päivänä. Tämänhän vois siis ajatella olevan maailman eka facebook, eikö senkin perimmäinen tarkotus ole jakaa jurrikuvia kavereista?

IMG_5522

Seine

IMG_5517

Sacre Coeur

IMG_5518

Näkymät Sacre Coeurilta

Semmonen oli mun eka kosketus Pariisiin, ja tykkäsin 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
4 kommenttia
 1. Vastaa

  maaly

  27/11/2014

  Hahhah, Friends-hostel toimii siis edelleen. Olen majoittunut siellä omalla reilillä 2001 ja se todella on kamala!! Sängyt olivat silloin punertavanruskeat ja seinät täynnä kylttejä (harmaa pohja ja sellainen vihreän keltainen teksti), joissa kiellettiin AIVAN kaikki mahdollinen niin huoneissa kuin muuallakin. Raahasin loppureilin mukana kylttiä jossa luki “it’s forbidden eat in the room”. Päätyi myöhemmin opiskelija-asunnon keittiöön. Ympäristö oli varsin eksoottinen, mutta lähistöltä sai aivan loistavaa pohjois-afrikkalaista ruokaa, jota valmisti iso musta mies nimeltää Pepe ja hostellin naapurista olen ostanut elämäni parhaat täytetyt patongit, vaikka nykyään yhden lajin patonkimaassa elelen. (varmaan se oli sellaisella budjetilla ihan luksusruokaa). Joo, kiitos siis nostalgiapläjäyksestä

  • Vastaa

   maaly

   27/11/2014

   Tai siis toimi 2008, toimiikohan se vieläkin

 2. Vastaa

  maaly

  27/11/2014

  Jaha ja kaikki hymiöt jäi pois tekstistä. Sori tämä pommitus 🙂

  • Vastaa

   Anni

   27/11/2014

   heh se tosiaan oli aika karmee 😀 meän huone oli kauimmaisessa nurkassa ja hostellissa pyöri sillon vähän hämärää sakkia, niin vitutti olla huoneessa eka nukkumaan menijä ku avain piti kiikuttaa respaan seuraavien saataville.

JÄTÄ KOMMENTTI