Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Linja-autossa on tunnelmaa - Loosefit-life Linja-autossa on tunnelmaa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Linja-autossa on tunnelmaa

on 13/12/2014

Oon nyt pariin kertaan veivannu Kajaani-Helsinki -välin Onnibussilla. Paras puoli ko. firmassa on tietenkin todella halpa hinta! Lisäksi tykkään siitä, ettei bussi pysähtele jatkuvasti, mutta pysähdyksillä kerkee silti nopeesti röyhyttää röökin ja jalotella. Matkustusmukavuuskaan ei häviä junalle, vaan päin vastoin, kyyti on jopa miellyttävämpää.

WP_20141204_018

Kajaani-Helsinki -välillä on bussinvaihto Jyväskylässä, ja Jyväskylä-Helsinki ajellaankin komialla 2-kerrosbussilla

WP_20141204_016

Jyväskylässä vaihtoaika on vähän aikataulusta riippuen 10-30 minsaa, eli hyvin kerkee hakee Matkakeskuksen sisaätiloista vaikka kahvin ja patongin 🙂

WP_20141204_014

Jkl-Hki on molemmilla kerroilla ollu täynnä, vaikka iso bussi onkin.

WP_20141204_011

Lepposaa matkustamista 🙂

WP_20141204_002

Kajaani-Jyväskylä -välillä on vielä hyvin tilaa

WP_20141204_001

Pohjosen reittiä tosiaan ajellaan ihan perusbussilla,ja vasta Jyväskylässä vaihtuu 2-kerrosbussiin.

Miinusta annan 2-kerrosbussin vessasta, se on TODELLA pieni eikä useinkaan vedä kunnolla. Eikä mulla yllä jalat maahan. Muuten kyllä tykkään, ja jos Kni-Hki-Kni matka maksaa sen pari kymppiä niin kyllä se hintansa haukkuu! Ja jos ei anna etuilevien mummeleitten ärsyttää niin 8 tunnin matka sujuu oikeinki rattosasti 🙂

Halvimmillaan Onnibussilla pääsee kampanjoitten aikaan jopa 1€/suunta. Ite en oo kuitenkaan niin halvalla saanu lippuja koskaan, mutta ei se kymppikään paha ole. Juna taitaa maksaa moninkertasesti enemmän, samoin kimppakyydit. Monestihan Suomen sisäinen liikkuminen maksaa enempi, kuin se halpalento, jolle oot menossa. Ja sehän se sylettää ainaki allekirjottanutta!

Nyt sitte kaikki Kajaanilaiset vaan tutustumaan Onnibussiin, jotta saatais piettyä tuo reitti aktiivisena 🙂

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Mari

  13/12/2014

  Täällä myös lähinnä positiivisia kokemuksia Onnibussista Hki-Kajaani-välillä! Etenkin tykkäsin tuosta ekan pätkän doubledeckeristä Jyväskylään asti, harmi ettei körötelty sillä aina Kajaanin huudeillekin. Täysiähän nuo bussit on ja turkasen pitkäänhän se kestää Helsingistä Nälkämaan seuduille, ohan tuossa välissä monta sataa kilometriä. Mutta mukava kilpailuttaja VR:lle ja lennoille, kun kerran halvalla pääsee! 🙂

  • Vastaa

   Anni

   14/12/2014

   Kilpailun tuoma halpa hinnottelu kyllä tosiaan kelepaa! Aiemmin vaihtoehdot on ollu vähissä ja Helsinkiin suhailu järestään tosi kallista. Kyllähän se sylettää maksaa Suomen sisäsistä matkoista enemmän ku siitä ulkomaan reissusta, jolle on menossa…

JÄTÄ KOMMENTTI