Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hyvää yötä Riika, Budapest sekä Wien - Loosefit-life Hyvää yötä Riika, Budapest sekä Wien - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Hyvää yötä Riika, Budapest sekä Wien

on 16/12/2014

Heippa!

Reissusta kertyi kuvia niiiiiin älyttömästi, että on pakko vähän koittaa pilkkoa näitä järkevän kokosiin pompseihin, ettei mee koko internetti ihan tukkoon. Nyt on vuorossa matkan majoitusosio, olkaa hyvät 🙂

Yövyin tällä viime turneellani kolmessa eri yöpaikassa, joista yksi oli ihan oikee hotellihuone, yksi unisex dormi ja yksi yhen hengen hostellihuone.

WP_20141205_048

Riiassa (Riikassa?) majapaikkana toimi Baltic City Hostel, joka on kuvan kulmatalossa mäkkärin yläpuolella. Vieressä vasemmalla on Opera Hotel, jonka eteen lentokenttäbussi pysähtyy.

WP_20141205_005

Hostellin sisäänkäynti oli piilotettu mäkkärin eteiseen

WP_20141205_051

Rapussa haisi ihan karmeelle (huomaa huivi hengityssuojaimena!), eikä siisteys nyt muutenkaan kovin imartelevaa ollu.

WP_20141204_030

Ja tadaa, tässä mun ikioma yhen hengen huone! Huoneessa oli kaks sänkyä ja kaks henkaria – ei mitään muuta. Se minkä huone hävisi viihtyvyydessä, paikkasi se hinnassa. Maksoin yhestä yöstä reilun kympin, ja koska huone oli rappua huomattavasti paremmin siivottu, oven sai lukkoon ja huone oli suht meluton, ei hinta tosiaan ollu paha.

InstagramCapture_e2ab13fd-92cd-47a7-a0ba-b44135c2bea5

Ja maisemat ikkunasta oli aika hyvät 🙂

WP_20141205_066

Toka yön ja viimesen yön vietin Budapestissä City Matyas Hotellissa. Hotellin julkisivua rempattiin parhaillaan, mutta se ei ainakaan mun oleskeluun vaikuttanu mitenkään. Respa sijaitsee eka kerroksessa, ja huoneisiin mennään rappukäytävän kautta.

WP_20141205_062

Siellä mua vastassa olikin ihan oikea hotellihuone 🙂 hinta oli jotakuinkin ~30€/yö, eli aika edullinen.

WP_20141205_061

Huone oli muuten siisti ja raikas, mutta minibaari oli tunkkanen ja lämmin, kuten oli reissaajakin.

WP_20141205_060

Aika peruskylppäri, ei valittamista, ja plussaa kunnon suihkusta!

InstagramCapture_7936fb43-0590-4984-96d8-36058a23a5b2

Maisemat ikkunasta oli taas aika makiat <3

WP_20141206_067

Kolmannen yön vietin wieniläisessä hostellissa nimeltä Chichilli Tea Hostel. Hostelli sijaitsi aika kaukana ytimestä, mutta metropysäkki Spittelau:hun oli matkaa vaan joku 200m. Tämäkin yöpaikka sijaitsi kerrostalokämpässä.

WP_20141206_064

Wienissä majoitus oli muita kaupunkeja huomattavasti tyyriimpää, joten säästin ja tyydyin 11 hengen sekadormiin. Maksoin tästä 13€ sisältäen puhtaat lakanat. Jälleen siisti ja hiljanen yöpaikka, tosin mun kehrääminen on saattanu kenties ärsyttää muita nukkujia 😉 Miinusta Chichilli saa siitä, ettei vessassa ollu käsienpesumahollisuutta, eikä kylppärissä mitään mihin kuivata kätensä. Ois kait sinne jonku pyyhkeen repaleen voinu laittaa…

Aika erilainen petipaikka oli siis joka yölle 🙂 Jos en ihan väärin muista, niin tää oli eka kerta kun yksin matkustavana majoituin omaan huoneeseen. Yleensä oman huoneen ja dormin välinen hintaero on niin iso, ettei omaa huonetta yksinkertasesti raski ottaa. Jos raskii ottaa huonetta ollenkaan! Tällöin kuvaan astuu yleensä couchsurfing. Tällä kertaa majotus kuului ostamaani ebookersin lento+hotelli -pakettiin, joka oli ihan tolkuttoman edullinen. Maksoin Helsinki-Riika-Budapest-Riika-Helsinki -lennoista ja kolmen yön hotellihuoneesta yhteensä reilut 200€, joten halpaahan se oli ku venäläinen saippua!

Semmoset oli majoitukset tällä kertaa. Seuraavia eteen tipahtavia susihalpoja lentoja odotellessa, ciao 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI