Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hyvä ruoka - parempi mieli - Loosefit-life Hyvä ruoka - parempi mieli - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Hyvä ruoka – parempi mieli

on 22/12/2014

Reissun päällä tuli taas syötyä kaiken näköstä hyvää 🙂

WP_20141204_020

Reissun alkajaiseksi halloumi-falafel helsinkiläisessä Fafasissa. Oli ihan tolkuttoman hyvää, mutta ravintola itessään oli vähän turhan kärynen. Taisi siellä olla yks tulipalokin köökin puolella 😀 Kotipakettiin ois ollu ehkä parempi.

WP_20141207_078

Unkarilainen paprika-erikoisuus, Lecsó, oli aika mausteista mutta hyvää. Ois saattanu olla parempaa riisin kanssa, mutta ihan hyvää leivällä dipattunakin.

WP_20141205_074
Pinaattipastaa budapestiläisessä Cafe Europassa. Cafe Europa sijaitsee Pestin puolella kävelykadulla ja suosittelen kyllä lämpimästi käymään. Ravintola oli tosi kaunis, erityisesti värikäs ja lämmitetty terassi, ja henkilökunta oli ystävällistä ja kasvisruuat mielettömän hyviä 🙂
WP_20141205_001

Meleko retee aamiainen riikalaisessa Baltic City Hostellissa! Eipä tarvinnu maha piukeena lähtä kaupunkia kiertelee, niinku buffet-aamiaisten jälkeen 😀

InstagramCapture_0bf13f48-08c7-44af-b341-1bc702114959

Rapuwokkia wieniläisessä ravintola Momoyassa. Oli muuten paras wokki ikinä!

WP_20141206_069

Aika perus-settiä, eli leipää ja jugurttia, sekä mässyksi keksiä. Kävin joka päivä kertaalleen syömässä lämpimän ruuan, ja muuten menin ihan markettieväillä. Illaksi oli kiva ostaa jotain keksimässyä samalla kun kirjotteli kortteja ja katteli päivän aikana räpsittyjä kuvia. Tän reissun teemana oli Milka-keksit, joka illalle erilaiset 🙂

InstagramCapture_115350b5-ab45-4157-8e0a-bec4ffa14b21

Näillä eväillä mentiin Wienistä Bratislavaan. Ostin karkkikauppa Mannersista erilaisia mozartkugeleita ja konvehteja maistiaiseksi. Olihan ne ihan hyviä, mutta tosi makeita. Lisäksi sämpylää ja smoothieta.

WP_20141204_031

Näitä juustovoileipiä tuli syötyä aika monen sorttista muutaman päivän aikana! Liha kun ei mulle uppoo enkä kalaa uskalla kylmänä suuhuni laittaa, niin juustoa siis. Tässä leipä mallia Latvia.

Harmi ku oon innostunu näihin ruokakuviin vasta ihan viime aikoina, on nimittäin jääny aikamoisia eväitä aikoinaan kuvaamatta. No toisaalta tästä tulis aika pian ruokablogi, jos alkasin joka suupalan aina kuvaamaan 😉

Nonni, ja nyt on nälkä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
1 kommentti
  1. Vastaa

    Inka

    23/12/2014

    Oi nam, Milkaa! Mun suuri heikkous. En oo löytänyt vielä noita keksejä, mutta suklaat on tullu ehkä vähän turhankin tutuiksi. 😀 ja muuten, mulle selvis vasta ihan hiljattain, että meidän naapurissa on fafa’s. Oon käyny kerran, ja munista tuntuu että on parempi olla antamatta sille valtaa, muuten se homma saattaisi lähtä lapasesta…

JÄTÄ KOMMENTTI