Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Nyt on pyhää

on 29/12/2014

EDIT: Reissusuunnitelmat tarkentuikin heti sen verran, että seuraavaksi vuorossa on Pietari ja niinkin pian kun tammikuussa! Nyt on reissubööna ihan tohkeissaan 🙂

Joulu tuli ja meni ja nyt on aika juhlia uutta vuotta. Lähetään huomenna ukkelin kans minilomalle Ouluun pariksi päiväksi. Luvassa on ainakin hotellielämää kahen yön verran, Children of Bodomin uuden vuoden keikka ja vanhan ystävän kans höperehtämistä. Aika huippua 🙂 Toivottavasti reissuun sisältyy myös hyviä yöunia, aamupalaövereitä, pubielämää, mieletön keikka, hauskanpitoa ja vähän rentoutumista.

Oon viime päivät viettäny aika tiiviisti koneen äärellä, suunnitellen tulevalle vuodelle reissuja. Yksiäkään lentoja en oo vielä ostanu enkä mitään lyöny lukkoon, mutta suunnitelmia on vaikka muille jakaa! Niistä enemmän myöhemmin. Nyt haluan toivottaa huisia uutta vuotta ite kullekin, olkaa ihmisiksi jookos 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI