Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Reissuhekumointia vol. X

on 10/01/2015

Iik ja kääk, huomenna taas mennään, eikä mitään oo taaskaan mietitty valmiiksi! Paitsi eväät bussimatkalle, eli first things first. Ensin hurautan tosiaan onnikalla Helsinkiin ja sitte Princess Marialla vesiä pitkin Pietariin. Pietarissa oon vaan päivän, jotta kerkiän takas Helsinkiin Matkamessuille.

Kuva077

 

Oon haaveillu Matkamessuille pääsystä jo vuosia, mutta aina on sattunu jotain estettä, vaan nytpä pääsen 🙂 Ihan huippua päästä vihdoinki koluamaan kaikkea reissaamisen liittyvää ihan urakalla, löytämään uusia pakkomielteitä sekä ideoita, ja ennen kaikkea tapaamaan muita matkabloggareita. Eikä haittaa vaikka messuilta löytyis joku ihan lyömätön reissudiili tälle kuluvalle vuodelle.

IMG_6471

 

Paitsi oikeesti mulla ei oo varaa kohta saippuaankaan, kun kaiken köyhyyden keskellä menin ja päräytin toissayön tylsinä hetkinä itteni ebookersin sivuille ja lennot kassan kautta kotiin. Ka-ching! Ja kai se on paljastettava tässä ja nyt, että mihin ne lennot sitte suuntautuukaan… Nehän suuntautuu Reykjavikiin! Viikko Islannin ihmettelyä luvassa toukokuun alussa, ai että 🙂 Pyörittelin lentoja eri sivustoilla varmaan 2 tuntia ja vertailin hintoja ja aikatauluja, lopulta halvimmaksi tuli SAS:n lennot Ebookersin kautta ostettuna, ja bonukset tilille sekä Ebookersilta, että Ostohyvitys.fi:ltä. Lopulta lennoille jäi hintaa ~170€, mikä on musta varsin kohtuullinen hinta. Nyt kun oon jättäny röökin lumputtamisenkin pois (halleluja and praise the lord!), niin tuommonen summa pitäisi jäähä sukan varteen helpostikin noin kuukaudessa. Katotaan jääkö 😀

Kuvituksena random-talvikuvia Saarbrückenistä ja Kaunasista.

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Tytti

  10/01/2015

  Voi vitsi! Nyt on pakko myöntää et oon kyllä hirmu kateellinen tuosta Islannin reissusta! Jos yhtään sua kiinnostaa itteä, niin käy kuvaa Islanninhevosia? ♥

  • Vastaa

   Anni

   16/01/2015

   Jossain tietyssä paikassa vai muuten vaan kuvata?

JÄTÄ KOMMENTTI