Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ravintolasuositus - Nepal Aama - Loosefit-life Ravintolasuositus - Nepal Aama - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Ravintolasuositus – Nepal Aama

on 05/02/2015

No nyt alkaa olla kansainvälinen meininki! Kajaaniin avattiin pari viikkoa sitten ihka eka nepalilainen ravintola, Nepal Aama. Ennen täällä onkin ollut pizzerioitten ja hesburgereitten lisäksi vaan kiinalainen ravintola. Ja ennen ku repeette nauramaan että onpa kämänen tuppukylä (mitä tämä kyllä vähän onkin..), niin tulkaa itte pyörittää ravintolaa tänne susirajalle missä kaikki on aina liian kallista ja/tai erikoista, eikä mikään kannata eli “hyövää”. Kainuulaiset on vähän sellasta kansaa, että natistaan niin helvetisti kun ei ole hyviä ravintoloita tai baareja, tai esiintyjiä niissä baareissa. Ja sitten sen kerran ku on, niin monttu auki toljotetaan, että hyi pääsymaksu ja miten niin puukko pitää jättää narikkaan. Että onnea vaan jos meinaat pyörittää mihinkään ketjuun kuulumatonta ruokalaa/juottolaa Kajaanissa.

Mutta onneksi rohkeita yrittäjiä vielä löytyy ja saatiin ku saatiinkin vähän vaihtelua tämän kaupungin ruokatarjontaan!

WP_20150204_005

Nepal Aama sijaitsee keskustassa torin vieressä. No siellä sittarin alla, taksikoppia vastapäätä!

WP_20150204_006

Tilat on melko isot ja väljät, joten viihtyvyyteenkin voi jatkossa huoletta panostaa esimerkiksi loossien muodossa.

WP_20150204_008

Lounasaikaan tarjolla on vajaa kymmenkunta erilaista annosta, joista voi valita mieleisensä hintaan 9,30€, tai yhdistää kaksi annosta listalta hintaan 10,90€

WP_20150204_009

Mä testasin kasvisvaihtoehdon ja äippä otti kalaa ja lammasta. Annoksiin kuului riisi, jugurttikastike ja iso tuore naan-leipä, sekä vesi ja salaattipöytä ja kahvi.

Ruoka oli ihan mielettömän hyvää ja palvelu pelasi hyvin lounasruuhkassakin. Ilta-aikaan ja viikonloppuisin suosittelevat tekemään pöytävarauksen, jotta homma sujuisi mallikkaasti ja sopiva pöytä varmasti löytyy. Suosittelen kyllä käymään, ja itte aion lähiaikoina käydä testaamassa a la carte-listaa jälkkäreineen päivineen 🙂

Eli ei muuta kun tervetuloa Kajaaniin, Nepal Aama, ja toivottavasti jatkossa nähdään lisää uusia ravintoloita tässä kylässä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
4 kommenttia
 1. Vastaa

  Marimente

  06/02/2015

  Jes, hyvältä näyttää! Yrittäjät taisi alunperin pitää ravintolaa Helsingissä mutta kiva että lähtivät koittamaan Kajaanin markkinoita – toivottavasti paikka menestyy! Tuolla pittää ehottomasti käyä kuhan seuraavan kerran oon siellä päin! 🙂

  • Vastaa

   Anni

   06/02/2015

   no todellakin toivotaan että menestyy 🙂 pitäskö kuule kahvitella/syöpötellä/juopotella jahka ens kerran tuut tänne päin?

 2. Vastaa

  Sukellus Asiaan

  06/02/2015

  Tai tännepäin!

  • Vastaa

   Anni

   07/02/2015

   Niin minne päin?

JÄTÄ KOMMENTTI