Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuulumisia ja pari sanaa unelmista - Loosefit-life Kuulumisia ja pari sanaa unelmista - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Kuulumisia ja pari sanaa unelmista

on 06/02/2015

Heippa vaan! Viime aikoina mua on vaivannut se kuuluisa valkoisen paperin kammo. Kirjottaminen on jostain syystä tuntunu ihan tolkuttoman vaikeelle, ja tekstin tuottamiseen on kulunut aikaa ja energiaa ihan liikaa. Tästä syystä blogissa on viime aikoina näkynyt paljon yhteistyöpostauksia. Tekstin tuottaminen jostain tietystä tuotteesta on sujunut paljon vaivattomammin, kuin vaikkapa jokin vapaa aihe matkustuksesta. Vähän sama homma kun ulos lähteminen… lenkkeily koiran kanssa tai kävely johonkin paikkaan x tuntuu toisinaan mielekkäämmälle kuin muuten vaan lenkille lähteminen.

make-dreams-come-true

Aaltoilua postausaiheissa aiheuttaa myös se, että blogini käy läpi pientä identiteettikriisiä ja hakee jatkuvasti omaa muotoaan ja tyyliään. Alunperin aioin vetää rajan tiukasti matkailuun, mutta jos mulla tekee mieli kirjottaa jostain muusta mielenkiinnon kohteestani, niin miksi hemmetissä en kirjottaisi! Jatkossa blogissa tullaan siis näkemään reissujuttujen lisäksi myös kauneutta ja kosmetiikkaa, satunnaisia sisustusjuttuja sekä koti/ruokajuttuja. Pääpainon pidän toki aina matkailussa, mutta pienellä twistillä 🙂

angst-black-cast-clean-composition-creativity-favim-com-37940

Ehkä nämä kaikki ajatukset heijastuu blogiin mun omasta elämästä, joka on tulossa vähän niinkun tienhaaraan.. Ajatuksia siitä mitä haluan tehdä “isona”, missä haluan asua ja mitä tehdä, on alettu viime aikoina pallottelemaan. Viime aikoina mua on myös kehotettu unelmoimaan enemmän ja unelmoimaan isommin. Sitä niin helposti jää “elämään” laput silmillä, suorittaen ja posottaen vaan samaa rataa eteenpäin, vaikka vaan taivas on rajana mitä sitä elämässään voi tehä.

13599282-past-present-future-traffic-sign-on-a-sky-background

Jos mulle ois 10 vuotta sitten sanottu, että joku kaunis päivä sä käppäilet New Yorkin katuja pitkin auringonpaisteessa, tai itket onnesta Wacken Open Airissa, niin oisin sanonu että juu oishan se kiva mutku mutku… New York ja Wacken on ollu mulle isoja unelmia aikoinaan, jopa niin isoja ettei niitten toteutumiseen ole uskonu itsekään. Mutta ne on toteutunu, niinkin helposti ja yksinkertasesti kun on vaan LÄHTENY. Jos tällä samalla kaavalla ajattelee tämän hetkisiä kaukaisia unelmia, jotka nyt tuntuu ihan mahottomille toteuttaa, niin joittenkin vuosien päästä nekin on saavutettu ja koettu. Ehkä joskus vuosien päästä asun ulkomailla tai maalla lemmikkien ympäröimänä, teen työtä matkailualalla, oon toteuttanu erilaisia matkustushaaveita ja niin edelleen. Unelmia pitää olla ja ne saa olla isojakin.

chase-catch-dream-big-picture-quoteNäihin kuviin ja tunnelmiin, tää alkais valmistautua viikonlopun viettoon. Luvassa on synttärikakuttelua ja tatskantekoa ukkelin tykönä Vuokatissa 🙂

Muistakaas seurailla mua Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa!

 

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI