Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Youtuben hauskimmat - Loosefit-life Youtuben hauskimmat - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Youtuben hauskimmat

on 16/02/2015

Heippa vaan! Meikkis on maannu pari päivää sohvan nurkassa räkänokkana, ja viihykkeenä on toiminut mitkäs muutkaan kun Netflix ja Youtube. Niinku tiiätte, niin juutuutti on kyllä aarreaitta, josta löytyy ihan kaikkea mahollista mitä ikinä kaivata saattaa. Toisinaan näitä hauskimpia löytöjä tulee linkitettyä facebookiin, mutta näin blogipostaukseen koottuna nämä löytyy hurjan paljon helpommin seuraavan kerran kun hupia kaipaa. Enjoy!

Jon Lajoiella on mitä älyttömimpiä biisejä aiheesta kun aiheesta. Sanoitukset 10+.

Simon’s cat – tarviiko sanoa enempää 🙂

Paskalaatu, mutta hyvä pätkä. Koska hullut nyt vaan on ihania! Girl interrupted ja peppermint dick.

Uuuu nasty!

Ja vanha klassikko, The Italian guy who went to Malta.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI