Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Aikamatkat

Aikamatkat: Gdansk maaliskuu 2011

on 27/02/2015

Puolan pohjoisosan pieni symppis Gdansk, oli myöskin niitä oikeiden halpalentojen aikaisia tuttavuuksia, kuten aiemmin esitelty Liettuan Kaunaskin. Turusta pääsi Wizzairilla Gdanskiin vajaalla kympillä (kympillä!!!), joten pitihän tilaisuus käyttää hyväksi.

IMG_6575

 

Yövyin Hostel Happy Sevenissä, joka oli älyttömän kiva pikkuhostelli Hiltonin kupeessa ihan keskustassa. Jokaisessa dormissa oli oma teemansa, oli teollisuustilaa, bändihuonetta, futisteemaa jne. Mä nukuin kirjastohuoneessa 🙂

IMG_6569

IMG_6576

Jossain vaiheessa näitä kympin lentoja oli tarjolla niin hyvin, että turkulaiset meinasi tehä Gdanskista oman “Tallinnansa” – paikan vetää halvat jurrit pienen viikonloppubreikin merkeissä.IMG_6578

Vinkkinä muuten ettei juna-aseman edessä saa polttaa tupakkaa (ei siis edes kymmenien metrien päässä ovista, vaan häätyy mennä tien toiselle puolen!), paitsi jos on tosi rebel eikä pelkää poliisin kirjallista muikkaria. Itte vältyin tältä kun löysin yhteisen jutunjuuren koppalakin kans, mistäs muustakaan kun suomalaisesta hevistä. Kiitos Korpiklaani ja Sentenced. Puolassa oltiin muutenkin jotenki tosi nihkeitä tuon röökin suhteen, vaikka vois luulla että siellä röyhyteltäs missä vaan.IMG_6676 IMG_6681

Ihan kiva kaupunkihan tuo Gdansk on. Voisin kuvitella meneväni joskus uudestaan, mut mielellään kesäaikaan, jolloin vois samalla naatiskella vähän biitsielämästä Sopotissa.IMG_6683 IMG_6684 IMG_6685Vietin Puolassa aikaa vajaan viikon, jonka aikana ehdin Gdanskin lisäksi käydä Krakovassa ja Auschwitzin keskitysleirihelvetissä. Niistä lisää seuraavassa Aikamatkojen osassa 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Jenna |Journey Diary

  01/03/2015

  Ihan huippuja kyllä nuo 9,90e lennot! 😀 Pakkohan se on hyödyntää kun halvalla saa. Mulla ei ollu hirveesti mitään odotuksia tuon paikan suhteen, mutta Gdansk yllätti kuitenkin viime joulukuussa sen verran positiivisesti, että 2 viikon päästä olis lähdettävä taas (:

  • Vastaa

   Anni

   01/03/2015

   No niimpä! Ikävä on oikein kunnon halpalentoja 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI