Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Reissuaiheinen kirjallisuus - Loosefit-life Reissuaiheinen kirjallisuus - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Reissuaiheinen kirjallisuus

on 01/04/2015

Tunnustan olevani täysverinen kirjanörtti ja lukutoukka. Luen joka päivä jotain kirjaa ja karkeasti arvioituna lähemmäs sata kirjaa vuodessa. Pientä ihmetystä aiheutti se, kun tajusin reissaamista käsittelevien kirjojen vähyyden kirjahyllyssäni. Ei niitä vaan montaa ole! Tokihan on paljon kirjoja, joissa tapahtumien miljöö on isosti esillä, tai tarina sijoittuu selkeästi johonkin kohteeseen, mutta puhtaasti reissaamista käsitteleviä kirjoja tarviisiin hyllyn täytteeksi lisää.

WP_20150311_034

Vasemman puoleinen opus taitaa olla eka Madventuresin matkakirja, ja onhan se ihan törkeen hyvä. Uusimmainen, eli Maailmanselitys on aikamoisen “diippiä” tavaraa, ja luettavuudeltaan vaikeempi. Noiden väliin mahtuisi kaikki loput Madventuresit oikein hyvin 🙂 tilaa on, missä maksaja?

WP_20150311_036

Elämysseikkailu on erään oravanpyörästä ulos hypänneen pariskunnan kertomus matkasta maailman ympäri. Kirja käsittelee kaikkea tuon vuoden aikana kohdattuja elämyksiä, suuria tunteita, muutosta ja oppia. Suosittelen!

WP_20150311_037

Ahh, ja EatPrayLove 🙂 normaalista akkojenhömppä-kirjallisuudesta poiketen kyseinen kirja sai mut hyvälle tuulelle, eikä raastamaan ranteita auki. Miten voikin kirjasta tulla hyvä mieli 🙂 jatko-osakin tähän on, mut se ei oo yhtä hyvä.

Seuraavaksi lukuun pääsee Sentenced-kirja ja uusin Lars Kepler, toinen niistä jo hyllyssä odottaakin. Kaipaan kovasti uusia lukuelämyksiä ja hyviä reissukirjoja, vinkatkaahan jos tiiätte hyviä 🙂

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Jerina

  01/04/2015

  Eat Pray Love on mun ikisuosikki. <3 Ja just oon lukemassa tota Elämysseikkailua. Oon joskus kans kirjoittanut matkakirjoista täällä: http://www.rantapallo.fi/jerina/2014/07/03/matkalukemista/ siellä on pari suositusta noiden sun vinkkaamien kirjojen lisäksi.

  • Vastaa

   Anni

   02/04/2015

   oi kiitti linkistä, haluun ehottomasti lukee tuon merjan kirjan!

JÄTÄ KOMMENTTI