Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Ravintolasuosituksia Tallinnaan - Loosefit-life Ravintolasuosituksia Tallinnaan - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Ravintolasuosituksia Tallinnaan

on 03/04/2015

Heippa vaan! Tallinnan reissusta on nyt reilu viikko aikaa, ja vihdoinkin joutaa alkaa purkamaan kuvasaalista. Vanhaa kaupunkia tuli kuvattua vähän joka vinkkelistä, joten niitten sadan kuvan purkamiseen menee vielä hetki. Aloitetaan siis parilla ravintolasuosituksella! Yksin reissatessa päädyn useimmiten pikaruokatyyppiseen ravintolaan, koska budjetti on rajallinen ja omat jutut naurattaa vaan tiettyyn pisteeseen asti. Enkä ylipäätään pahemmin perusta semmosista fancypants-paikoista, missä annos koostuu herneestä ja parista heinästä. Tallinnan vanhan kaupungin nurkilla eteen sattui Taco Express, joka vaikutti räntäsateesta katsottuna oikeinkin viihtyisälle. Vai mitä tuumaatte?

WP_20150323_153WP_20150323_158 WP_20150323_157 WP_20150323_151 WP_20150323_154

Musta toi sisustus on aika mainio 🙂 Ruokalistalta löytyy pizzojen lisäksi erilaisia texmex-herkkuja ja pikkupurtavaa. Päädyin tilaamaan savulohitortillan ja oli muuten hyvää! Hintaa annoksella oli jotain vitosen luokkaa.

WP_20150323_155WP_20150323_156Suosittelen käymään, jos tuommonen ruokala eteen sattuu. En ehkä lähtisi varta vasten tuota ettimään, mutta tosiaan jos eteen sattuu, niin eikun vaan murua rinnan alle ettei tarvii maha kuopalla kaupunkia kiertää. Kyllä se ne ainaiset heset ja dönerit voittaa.

Suositus numero kaksi on kissakahvila Nurri. Nurri sijaitsee Stockmannin likellä ja sinne menee Viru-keskukselta bussi 42, tosin nopeemmin sinne kävelee. Nurria ja sen kissoja pääsin valitettavasti ihastelemaan vain ulkoapäin, koska maanantaina kissoilla on vapaapäivä ja kahvila kiinni. Siellä ne kissat lokoisasti lepiä veteli ja nautti vapaastaan, kun minä kaiholla kurkin ikkunoista sisään. Tosi kivan näkönen kahvila ja ne kiiiissshat, uijjui <3WP_20150323_162Maanantai on muutenkin kaikista typerin päivä matkustaa Tallinnaan (hyvä minä, hyvä meijjän joukkue!), koska monet paikat on kiinni just maanantaisin. En päässy myöskään Bastionin tunneleihin, vaikka oisin halunnut, joten ensi kertaa odotellessa. Silloin erheestä viisastuneena valitsen jonkun muun viikonpäivän visiitilleni.

 

 

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI