Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Testauksessa Lushin kosmetiikkaa - Loosefit-life Testauksessa Lushin kosmetiikkaa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Testauksessa Lushin kosmetiikkaa

on 26/04/2015

Heippa vaan! Tänään kertoilen vähän kokemuksia parhaaksi kokemistani Lushin tuotteista. Oon käyttänyt näitä tuotteita nyt muutaman kuukauden aikana sekä reissussa, että kotona, ja yleisesti ottaen käyttökokemukset on ollut tosi jees. Edelleen jaksan hehkuttaa sitä, kuin siistiä on, että reissatessa se hemmetin litran minigrip-pussi ei tursua täynnä tavaraa, vaan kiinteät tuotteet voi pakata normaalisti toilettipussiin, ilman pelkoa siitä että mönjät leviää pitkin ja poikin. Mukaan reissuun voi lohkaista esimerkiksi saippuasta, shampoosta ja vartalovoista mieleisensä kimpaleet ja pakata ne vaikka johonkin tyhjään pikkurasiaan. Itte tykkään käyttää pieniä metallisia pillerirasioita ja muovisia voidetörppöjä. Lushilla on toki saatavilla säilytysrasiat kaikille tuotteille, mutta olen tässä hyödyntänyt kierrätyshengen mukaisesti omia, tyhjenneitä rasvapurkkeja ja pastillirasioita.

Phototastic-20_4_2015_14d86195-c19c-408e-88b9-9d66e3177970 Palashampoista olen testannut Montalbanoa, Seanikia sekä Jason and the argan oilia. Jokainen näistä on sellainen, minkä ostaisin uudestaan erittäin mielelläni. Tukka tulee nitisevän puhtaaksi ja hiuksiin jää puhdas tuoksu. Pinkki Jason on näistä kaikkein hoitavin, sininen Seanik syväpuhdistavin, ja keltainen Montalbano raikkain. Shampoopalaa hierotaan märkään tukkaan, jolloin tuote alkaa vaahtoamaan, sitten vain haluamansa aika normaalia tukanpesua ja lopuksi huuhtelu.Phototastic-20_4_2015_181fc145-ff38-437e-99a6-8912267a419d Saippuoista olen testannut Karmaa, Cupid’s lovea, MirandaaBohemiaa, ja Honey i washed the kidsiä. Näistä ehdoton lemppari on tuo kuvissa näkyvä kausituote Cupid’s love. Lushin saippuat sopii sekä käsien- että vartalonpesuun, ja olempa kuullut erään reissaajan pesevän näillä jopa tukkansa ja alusvaatteensa tien päällä ollessaan. Tuoksu on näissäkin ihan mieletön, ja tuoreet luonnon raaka-aineet takaa sen, ettei pesu kuivata ihoa korpuksi, niin kuin yleensä saippuoilla on tapana.Phototastic-20_4_2015_229b7773-e3a3-475b-a904-090beb7ea35a Lushin tuorekasvonaamiot onkin oma erikoisuutensa. Kasvonaamiot nimittäin valmistetaan myymälässä paikan päällä, ja ovat nimensä mukaisesti tuoretuotteita, joita säilytetään kylmässä. Naamioista olen testannut sinistä Catastrophe Cosmeticsia, joka sekä puhdisti epäpuhtauksia tehokkaasti, että kosteutti ihon pehmeäksi. Ennen oon joutunut käyttää kahta eri naamiota samaan lopputulokseen, mutta eipä tarvii enää! Yleensä savimaiset naamiot on tympee ja hankala pestä iholta pois, mutta tuorekasvonaamio liukeni helposti eikä naamaa tarvinnut jynssätä.Phototastic-20_4_2015_37332fa2-db25-4e56-9822-fa9697baa7c9 Hammastahnatabletit on musta yks parhaista keksinnöistä reissupakkaamista helpottamaan. Enää ei tarte silmät kiiluen koittaa metsästää matkakokosia tahnatuubeja milloin mistäkin. Makuvaihtoehtoja on monta, joista itse oon tykästyny Sparkleen, jossa maistuu sitruuna ja tuntuu mustapippuri. Tabletti puraistaan halki ja aletaan vaan harjata märällä hammasharjalla, jolloin suuhun muodostuu vaahtoa ja tabletti sulaa.Phototastic-20_4_2015_fb60c1fa-9323-4aa1-a3fe-14974ae916f8You snap the whip on vartalon kuorintaan ja kosteutukseen ihan loistava tuote. Aiemmin oon käyttäny ihon kuorintaan kuorintahanskoja, koska kuorinta-aineet ruukaa olla tehottomia klimppimönjiä, joista ei oo ihoa kuorimaan eikä edes pesemään. Tässä vartalovoipalassa on kunnon kuorivat rakeet ja tuotetta on helppo annostella oikea määrä iholle. Tuotetta hierotaan suihkussa puhtaalle ja kostealle iholle, huuhdellaan, ja taputellaan iho pyyhkeellä kuivaksi. Normaalisti mulla nahka huutaa rasvaa ja lotioonia suihkun jälkeen, mutta tän jälkeen ei tarvinnut ihoa edes rasvata!

WP_20150417_006

Helsinkiin Mannerheimintielle avattiin viime perjantaina uusi Lushin myymälä. Näistä avajaisista tarttui mukaan taas monta uutta tuotetta testaukseen, ja kirjottelen niistä lisää, kunhan omat lempparit taas löytyy 🙂

*osa tuotteista saatu Lushilta

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Mirka

  26/04/2015

  Sain juuri tämän vuoden alussa lahjaksi elämäni ensimmäisen Lush-tuotteen ja tykästyin kovasti. Tämän postauksen innoittamana täytyykin ehkä suunnata liikkeeseen ja ostaa lisää tuotteita testiin :).

  • Vastaa

   Anni

   27/04/2015

   suosittelen lämpimästi, harvoin löydän näin toimivia ja ihania tuotteita 🙂 Lushilta voi myös saada ostosten yhteydessä näytteitä joistain tuotteista, kannattaa kysyä testeriä kotiin jos joku tuote kiinnostaa mutta mietityttää!

JÄTÄ KOMMENTTI