Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

¿Qué Hay De Nuevo? - Loosefit-life ¿Qué Hay De Nuevo? - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

¿Qué Hay De Nuevo?

on 27/05/2015

Eli mitä uutta? No ainakin matkalaukku ja aurinkorasva 🙂 Uudet reissuromppeet saapui just sopivasti muutamaa päivää ennen lähtöä. Laukun sain tilata Matkavarusteelta roimalla alennuksella yhteistyön merkeissä, ja kattokaa nyt sitä, onhan se makein matkalaukku ikinä! Upean kiiltävä (niin vielä!) uutukainen vetää sisäänsä 70 litraa rompetta ja kulkee vaivatta vierellä neljän pyörän ansiosta. Oon haaveillu kovapintasesta ja kevyestä neljän pyörän laukusta muutaman vuoden, ja kun viime syksyn reissulle sain kaverin vastaavan laukun lainaan, niin voin kertoo ettei tullu yhtään ikävä mun vanhaa helvetin painavaa samsonitea. Vaikka sillä kassinrähjällä onkin tunnearvoa melko paljon, niin onhan se niin aikansa elänyt kapistus, ettei sitä käyttäs enää susikaan.WP_20150526_007 Kerrankin voin ottaa mukaan normikokoista kosmetiikkaa, koska laukku menee ruumaan ja nököttää koko viikon hotellihuoneen nurkassa, ilman että sitä joutuu raahata perässään. Luksusta. Lushilta mukaan lähtee DreamCream ja Body Shopilta ihana uus mojiton tuoksunen kevyt vartalovoide. Arskarasvan sain Nivealta testattavaksi, toivottavasti SPF 20 riittää suojaamaan tämän maitovalaan nahkan. Kerron miten kävi.WP_20150527_010Suuntana on siis Fuengirola, Espanja. En oo ollu kunnon lörväily-rantalomalla 7 vuoteen, niin meinas olla vähän hankala miettiä, että mitä hittoo sinne nyt pakkaa mukaan. Takki? ei… Makuupussi? ei… villaa ja fleeceä? ei… Hyvillä kengillä, päähuivilla ja bikineillä luulis pärjäävän aika pitkälle 🙂 Muutenkin tämä reissu poikkeaa normaalista sen verran, että tää ei oo niinkään reissu-reissu vaan ihka oikea LOMA: aurinkoo, rantalöhöilyä, bissee, hyvää ruokaa ja rentoilua kaikilla mausteilla. Ei huolta mistään eikä varsinkaan huomisesta. Maksupuolenkin hoiti mun matkaseurue, eli täti ja tätin setämies. Terveisiä vaan Lillahoplaxiin, kiitos kun otatte mut völjyyn. Todennäkösesti tehään ikkupikku pistari Marokon puolelle päiväseltään. Sen verran seikkailijaa musta vissiin löytyy, ettei mieli antanu mulle Marokolta rauhaa. Pakkohan siellä on piipahtaa kun kerran siinä vieressä ollaan! Bussilla+lautalla sinne pääsee niin eikuvvaa.WP_20150527_011Vielä ois pakkailut edessä, sekä teknisten vehkeiden lataukset ja päivitykset. Lento Malagaan kestää ahh-niin-ihanat 4,5h, niin saa kyllä varata luuriin jotain katottavaa ettei ihan hermo mee. Blogia en aio tälläkään kertaa reissussa päivittää, mut instagramia senkin edestä. Stay tuned & ¡Hasta luego!

*yhteistyössä Matkavaruste.fi ja Nivea

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI