Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Tylsyyden multihuipentuma - Videyn saari Reykjavikissa - Loosefit-life Tylsyyden multihuipentuma - Videyn saari Reykjavikissa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Tylsyyden multihuipentuma – Videyn saari Reykjavikissa

on 07/06/2015

Yleensä blogeista saa lukea kaiken maailman hehkutuksia, mutta nytpä saatte kuulla yhestä ihan paskasta paikasta. Koska penninvenyttäminen oli Islannin reissun selkein ominaispiirre, ajattelin että miksipä en hyödyntäisi halpaa lauttamatkaa läheiselle Videyn saarelle. Täytyyhän siellä jotain kiinnostavaa olla, kun sinne kerran retkiä tehdään! No juu ei ollut. Ainoa, mitä tiesin saaresta etukäteen, oli se että siellä on Yoko Onon taideteos Imagine Peace.

WP_20150517_045Tommosella paatilla sinne saarelle matkattiin. Kyytiin pääsee vanhasta satamasta, musiikkitalo Harpan takaa, sekä Skarfabakkin pysäkiltä, ja hinta menopaluulle on noin 8€. Matka Harpasta kestää palttiarallaa vartin.

WP_20150517_047WP_20150517_048 No eihän siellä saarella ole yhtään mitään mielenkiintosta. Pari hassua tönöä, aivan järjetön tuuli, ja rekkalasteittain paskaa. Saarella asustaa jotain ihme lintuja, jotka ruuttaa semmosia kissanpaskan kokosia pökälekasoja, ja niitä paskoja on joka askeleella. Litsläts vaan kuuluu ja miljoonat pökäleet pyörii tuulen mukana, samalla ku ite koittaa hampaat irvessä päästä eteenpäin. Ahh, good times.WP_20150517_051WP_20150517_062Kattokaa nyt noita schaiba-kasoja!! Empä ois uskonu jonain päivänä avautuvani blogiin jostain linnunpaskasta, mutta tässä meni jo mun kakkahuumorin raja niin räikeesti rikki, että pakko tätä on ääneen ihmetellä.

WP_20150517_053Tässä se mieletön taideteos nyt sit on. Oh wow. Oishan se pitänyt tajuta ettei valo-installaatio näytä miltään valosalla. No tulipahan käytyä.WP_20150517_056Saarella ei oo yhtään mitään tekemistä, ja ainoa tuulen suoja on pieni kahvila/ravintola, josta saa hemmetin tympääntyneeltä mammalta sikahintasta kurpitsasoppaa ja leipää. Ainiin, ja paluukyytiä mantereelle joutuu odottaa ainakin sen 2 tuntia, ettei sieltä kurjuudesta pääse ainakaan äkkiä pois.

Nooh, miltäs kuulostaa? Joko alkoi Videyn retki kummitella mielessä?

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
6 kommenttia
 1. Vastaa

  Maarit Johanna

  07/06/2015

  Haha 😀 Pakko sanoa, että tuo oli meillä suunnitelmalistalla Reykjavikissa, mutta ainoastaan pimeällä! Ehkä juu, olikin ihan hyvä että jätettiin välistä!

  • Vastaa

   Anni

   08/06/2015

   Juu ette paljosta jääny paitsi 😀

 2. Vastaa

  Jenna |Journey Diary -matkablogi

  07/06/2015

  Virkistävää lukea tälläsiäkin postauksia! 😀 Kirjaimellisesti paska paikka ilmeisesti..

  • Vastaa

   Anni

   08/06/2015

   kyllä, sitä se oli 😀

 3. Vastaa

  Tiia K

  08/06/2015

  Anteeksi pakko sanoa, että värikäs tyylisi kuvata “värittömyyttä” sai kyllä nauramaan vedet silmissä. En nauranut kurjalle reissulla, mutta olet vaan niin hauska. <3

  Aurinkoa sinne <3

  • Vastaa

   Anni

   08/06/2015

   Heh, kyllä se päivä näin jälkikäteen naurattaa itteäkin, silleen paskasesti 😀 aurinkoa ja mansikkaa sullekki Tiia <3

JÄTÄ KOMMENTTI