Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Uncategorized

Espanjan lemppariherkut

on 10/06/2015

Viikko Fuengirolassa vierähti nopeesti, ja lomailtua tuli kyllä täysiä, ihan sielua myöten. Oli ihan mahtavaa viettää niin normaalista poikkeava viikko reissussa, keskittyen ainoastaan rötväilyyn. Päivät maattiin rantsussa, illat syötiin hyvin ja yöllä nukuttiin piiiitkäään tukka munalla. Tämä matka olikin kaikkea muuta kuin mun normaalit reissut, tää oli loma. Hintataso eteläisessä Espanjassa on tosi edullinen, joten kaiken maailman herkkuja tuli maisteltua hyvällä omalla tunnolla. Tässä niistä mun lempparit.

WP_20150531_058

Gambas pil-pil, eli katkaravut valkosipuli-chili-öljyssä. Tohon kun dippaa leipää niin avot.

WP_20150601_026

Parina aamuna syötiin aamupala raflassa, ja muina aamuina sain nauttia tätin pöperöistä hotellin partsilla. Kuvassa ekan aamun ravintola-aamiainen, savulohta ja munakasta tomaatin kera. Olihan se hyvää. Ja kylkeen maitokahvi, cafe con leche.

WP_20150601_032

Cerveza 🙂 Rantsussa palvelu pelasi, eikä hinnat päätä huimannu, niin otettiin siitä kaikki ilo irti. Turhaa kai sitä kaupasta hamstraa lämmintä vettä mukaansa, kun tyyppi kantaa kylmiä juomia, hedelmiä ja vaikka sapuskaakin rantapedille. Lämpötilasta johtuen suosittelen tilaamaan aina pienen kaljan, una caña, ei kerkeä lämpiämään.

WP_20150601_040

Rantakadulla sijaitsevasta La Casa De La Pizzasta saa törkeen hyviä pastoja. Joinain iltoina teki vaan mieli vetää hiilarimössöähkyt ja ryllähtää mahan viereen makuulleen. Tässä yksi niistä illoista, sekä sieni-pinaattipasta. Nam.

WP_20150602_004

Pikkusuolapalaksi tilaamani rapu-quesadilla oli kans aika jees.

WP_20150602_007

Ruuan hinta marketissa yllätti alhaisuudellaan. Kaupasta sai helposti kantaa 3 kassillista sapuskaa hotellille, ja maksaa siitä noin 20€. Tuota melonin puolikasta mussutin viikon 🙂

WP_20150603_022

Paistetut anjovikset muistutti aika paljon suomalaisia frittimuikkuja, ihan mielettömän hyviä. Empä ois uskonu vielä vuosi sitten syöväni mitään millä on pää ja häntä paikoillaan. Niin sitä oppii uutta 🙂 nää löytyy listasta nimellä bocherones.

WP_20150604_033

Pinaattilasagne ja taas namnam. Mä söisin varmaan vaikka pikkukiviä, jos se ois kuorrutettu juustolla. Juomana cola ja vissy, eli aqua con gas. Jos et välitä kuplista, tilaa aqua sin gas.

WP_20150605_022

Vimppana rantsupäivänä tajuttiin ettei oo juotu yhtään ainutta sangriaa koko viikolla. Asia onneksi korjattiin äkkiä. Dos sangrias por favor.

WP_20150605_025

Tätä pilipalia tuli syötyä parikin kertaa. Kumma että joskus sitä kaivaa kameran esiin vaistomaisesti, toisinaan taas ei käy mielessäkään. Mijasin kylässä vedettiin tätin kans kimppaan älytön pannu paellaa, enkä oo tajunnu ottaa siitä kuvaa ollenkaan. Siinä oli rapujen lisäksi mustekalaa ja simpukoita ja mä söin niitä molempia! Vaan kukapa sitä uskoo ilman todistusaineistoo…

WP_20150605_027

Tää tais olla kasvis-canelloneja. Juuston määräkin sen jo kertoo miten hyvää oli 🙂

Aika meripainotteista oli sen viikon ruokailut, ja mikäs siinä kun tuoretta kalaa nousee viereisestä merestä päivittäin. Paitsi sunnuntaina kalastajatkin elbailee, eikä vie verkkojaan, joten maanantaina voi skipata kalaruuan jos tuoretta fisua halajaa.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
4 kommenttia
 1. Vastaa

  sarrrri

  11/06/2015

  Aaaaa voi ihanuus sentään. Espanjassa on liian hyvää ruokaa. 😀

  • Vastaa

   Anni

   13/06/2015

   no niimpä 😛

 2. Vastaa

  Pirkko / Meriharakka

  11/06/2015

  Vietettiin joku vuosi sitten hiukan sateinen marraskuun viikko noilla main ja kieltämättä sieltä sen verran hyviäkin ruokavaihtoehtoja löytyi, että ei-ruokafriikkikin tuli muutamista niistä ottaneeksi jopa kuvia.
  Churrot ovat kyllä mun lemppareita!

  • Vastaa

   Anni

   13/06/2015

   ai että, te ootte ollu samassa hotellissaki ku mä olin nyt 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI