Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Varustepäivitys 2.0

on 17/06/2015

Heippa vaan! Mainitsinkin tuossa ennen Espanjan reissua mun uudesta matkalaukusta, ja ajattelin nyt kertoa siitä vähän tarkemmin. Sain tilata Matkavaruste.fi -verkkokaupasta ittelleni uuden matkalaukun alennettuun hintaan. Pitkään pyörittelin mieleisiä vaihtoehtoja ja laukkumalleja välilehdillä, ja lopulta päädyin tilaamaan Suitsuitin brittilippulaukun. Kriteereinä oli keveys, kova pinta, keskisuuri koko ja värisilmää miellyttävä kuosi. Tuossa laukussa kohtasi nää kaikki!

InstagramCapture_c81a7ff1-724a-405b-8ca8-b4bea8924e6a Mun vanha samsoniten kovapintainen matkalaukku oli jo niin aikansa elänyt laitos, etten enää aikoihin oo halunnu sitä matkoille mukaan raahata. Lähinnä siinä rassasi se älytön paino tyhjänäkin ja kahen onnettoman renkaan kömpelyys. Tässä UnionJackissa on neljä pyörää ja painoakin vaan muutama kilo. Kylläpä kulkee helposti ja ilman hikoilua 🙂WP_20150526_002 Näitä laukkuja oli 3 kokoa, ittelleni valkkasin niistä keskimmäisen, eli 70 litrasen. Siihen sopii vaivatta viikon kamppeet kahelle, niin säästää lentomaksuissakin, kun riittää että tsekkaa vaan yhen matkalaukun ruumaan. Se isoin koko on sitten passeli perheille tai reissumimmeille, jotka tarttee sen 10 eri asukokonaisuutta ja tukankähertimet völjyyn.WP_20150526_003Nyt sitä vasta tajusi, kuin suuri merkitys oikeanlaisella kassilla on matkustusmukavuuteen! Voi kun vaan olisi tajunnut tuon jo aikasemmin, oltais säästytty monelta ärsyyntymiseltä ja hermojen menetykseltä Wackenin reissuillakin 😀 Voi olla, että seuraavana mun hankintalistalla on kunnon rinkka. Helpottaisi kummasti yksin reissatessa kulkemista ja pakkaamista, kun sais kaikki romppeet näppärästi samaan syssyyn. Matkavaruste.fi -sivuilla olikin muutamia aika makeen värisiä rinkkoja tarjouksessa 🙂

Ps. Suitsuitin matkalaukut on muuten kans hyvässä alessa Matkavarusteella. Kannattaa myös kattoa muuta matkavarustevalikoimaa, sieltä löytyy kaikkea korvatulpista retkikeittimeen!

*tuotteesta saatu alennusta yhteistyön merkeissä

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI