Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Reissaajan nesteetön kosmetiikkapussi - Loosefit-life Reissaajan nesteetön kosmetiikkapussi - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Reissaajan nesteetön kosmetiikkapussi

on 24/07/2015

Heippa taas pitkästä aikaa! Blogi on ollut joitain viikkoja tahattomalla kesälomalla, kun ei vaan ole ollut mitään asiaa, niin paskaako sitä tyhjästä naukumaan. Kävin viime viikolla pyörähtää Lushilla ja mukaan tarttui kassillinen kaikkea ihanaa. Päätin jo varhain, että seuraava yhteinen reissu mun miehen kanssa vedellään pelkällä kiinteellä kosmetiikalla ja katotaan miten käy. Näitä tarpeita noudattaen mietittiin Lushin Emilian kanssa mun kosmetiikkanyssäkän sisältöä. Saksa kutsuu ensi keskiviikkona, ja kosmetiikkapussin sisältö alkaa olla selvä. Mukaan lähtee siis pelkkää Lushia, tosin pari tuotetta lähtee mukaan voiteena, sallittakoon sen verran kiinteästä suunnitelmasta luistamista.WP_20150724_006Naaman hoitoon mukaan lähtee pikkupala Fresh Farmacy-kasvosaippuaa ja ihoa rauhoittava Cosmetic Lad-kasvovoide. Lushin kiinteistä tuotteista on tosi näppärä leikata reissuun mukaan sopiva pala, ja näitä eri paloja voi ihan huoletta säilyttää yhteisessä pikkurasiassa, ilman että tarvii joka muruselle omaa purkkia. Lushin tuotteet on onneksi tuoksumaailmaltaan ja ominaisuuksiltaan sellaisia, että ne sopii hyvin molemmille sukupuolille. Pääsee pakatessa niin paljon helpommalla, kun samat tuotteet käy molemmille reissaajille.
WP_20150724_010Esimerkiksi tässä pikkuaskissa kulkee suihkusaippua, shampoo ja hoitoaine. Kuin kätevää! Nämä Lushin shampoot ja saippuat tuntuu kestävän ikuisuuden, joten veikkaan, että viikon reissun jälkeen kotiin palaa tismalleen saman kokoiset palat kuin lähtiessäkin. Reissuissa mun ehdoton lemppari on hammastahnatabletit, tällä kertaa pidetään suu sitruunan raikkaana 🙂WP_20150724_014 Uusina tuotteina mukaan matkalle pääsee suihkussa käytettävä kiinteä aurinkovoide The Sunblock, kiinteä unisex deodorantti T’eo, sekä Pearl-hierontapala. Toivotaan, että kelit on kohillaan ja aurinkovoiteelle on käyttöä! Vaikka yleensä oon iltasuihkuttelija, niin festareilla sitä usein kaatuu suoraan sippinä sänkyyn yöllä, ja vasta aamulla könyää suihkuun asti. Aamusuihkuihin tuo aurinkovoide onkin ihan passeli, saa iholle kosteutta ja aurinkosuojan pitkäksi aikaa. Deodoranttia ja hierontapalaa en tietenkään kokonaisia mukaan tarvii, vaan lohkaisen näistäkin pikkupalaset mukaan. Lushin hierontapalat on ihan mielettömän hyviä käsi- ja jalkavoiteita yöksi, ja voi näillä vartalon ihoakin kosteuttaa.WP_20150724_015Kuvassa näkyvä Ro’s Argan on hoitoaine iholle. Käytetään joko normaalisti vartalovoiteena, tai suihkussa pesun jälkeen, jolloin ihoa ei tarvitse enää erikseen rasvata suihkusta tullessa. Tätä käytän kotona myös käsivoiteena ihanan tuoksunsa ja tehokkaan hoitavuutensa takia. Reissuun otan sitä mukaan varmaan pikkupurnukan ihan yleisvoiteeksi. Just in case. Näitten edellä mainittujen tuotteiden lisäksi otan varmaankin mukaan kulmakynän, ripsarin, hajuvesitesterin sekä hiuspuuterin. Eipä tule paljoa nesteitä siis niistäkään.

Lushin tuotteita oon hehkuttanut jo pitkään maasta taivaisiin, eikä loppua näy. Nämä kiinteät tuotteet on musta niin jäätäviä keksintöjä kuin vaan olla voi. Mutta vasta viime aikoina oon tajunnut, kuin monikäyttösiä ja riittoisia nuo voiteet ja hierontapalat on. Ja sekös sai mut rakastumaan Lushiin vaan lujempaa!

*osa tuotteista saatu Lushilta testiin

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
3 kommenttia
 1. Vastaa

  Maarit

  24/07/2015

  Syystä tai toisesta en ole koskaa tutustunut paremmin Lushiin, vaikka brändi on ollut minulle jos kauan tuttu. Tämän postauksen innoittamana menin heidän nettikauppaansa ja ihastuin aivan totaalisesti! Ihania tuotteita! Ja tuo ekologisuus ja eettisyys tuotteiden tuotannossa saa täydet pisteet. Onkohan niin, että jatkossa vaihtuu minullakin moni tuote näihin. 🙂 Ja kiva idea juuri nuo kiinteät pesuaineet matkoille, niin ei tarvitse laittaa nesteiden takia laukkua ruumaan.

  • Vastaa

   Anni

   24/07/2015

   oi ku kiva kuulla! Pikkuhiljaa itselläkin Lush on vallannut kylppärin hyllyt 😀

 2. Vastaa

  hannafabulous

  27/07/2015

  Kiitos postauksesta! En ole koskaan ajatellutkaan, että Lushilta löytyy vaikka ja mitä. Huikea tuo suihkussa käytettävä aurinkovoide 🙂 Täytyykin lähteä tutustumaan tarkemmin heidän valikoimiinsa.

JÄTÄ KOMMENTTI