Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Miten yllättää kaiken nähnyt hotellivieras?

on 15/08/2015

Käytin nyt ehkä tuota kaiken nähnyttä vähän turhan hövelisti. Vaikka paljon oon nähnyt, niin en kuitenkaan kaikkea. En ole esimerkiksi koskaan nähnyt hotellissa hobitteja tai karhuja, enkä vesisänkyjä tai Marilyn Mansonia, mutta tajuatte varmaan idean. Ihminen, joka on yöpynyt suht paljon hotelleissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, tietää ketjuhotelliin saapuessaan mitä odottaa, sellaista perushyvää ja tasaisen varmaa ok-laatua. Eikö?

WP_20150802_026

Tämä sama ajatus meillä oli viime sunnuntaina, kun kömmittiin iltamyöhällä suoraan lentokentältä ja festarireissussa ryytyneinä resupekkoina Original Sokos Hotel Vaakunan respaan. Oltiin etukäteen esitetty toiveita parvekkeesta, kylpyammeesta ja parisängystä, ja oltaisiin oltu tyytyväisiä jos jokin näistä toiveista olisi pystytty täyttämään.

WP_20150802_007

Ensimmäinen yllätys oli se, että kaikki toiveet oli pystytty toteuttamaan, saatiin parvekkeellinen huone 9. kerroksesta ammeella ja parisängyllä! Toinen yllätys oli se, että respan asiakaspalvelu oli paljon parempaa, mitä yleensä hotellien respoissa ruukaan saada. Sitä kun on tottunut peruskohteliaisuuksiin ja lievään tekopirteyteen, niin aidosti lämmin ja henkilökohtainen palvelutatsi tuli ihan puskista.

WP_20150802_025

Meidän matkalaukku jäi lentokentälle yöksi, koska tyhmyyksissään tsekattiin se suoraan Kajaaniin saakka, vaikka Hampurin ja Kajaanin lentojen välissä oli yö vietettävä Helsingissä. Olisihan sen laukun toki saanut kaivettua sieltä jostain, mutta aikaa tähän olisi mennyt kuulemma yli tunti, eikä väsyneenä ylimääräinen odottelu oikein houkutellut. Päätettiin siis selvitä yksi yö ilman matkalaukun hikisiä aarteita, ja toivoa josko respasta saisi korvatulppia. Kerroin respassa matkalaukkumme kohtalosta ja pyysin korvatulppia lainaan, mutta mitä vielä, saatiin tulppien lisäksi kattavat suihkuvermeet sekä hammasharjat. Aika siistiä!

WP_20150802_011

Huoneessa meitä odotti konvehdit ja pullollinen kuohuvaa! Turha varmaan sanoa, mutta tässä kohtaa meiltä molemmilta tipahti leuka lattiaan ja suusta pääsi epäuskoinen älähdys. Eipä ole käynyt mielessäkään, että tavallista tallaajaa näin yllätyksillä hemmoteltaisiin, varsinkin kun oltiin varattu vaan se perus standard-huone.

WP_20150803_005 Kaiken kukkuraksi oltaisiin halutessamme saatu aamiainen katettuna omalle terassillemme aamulla. Tästä kuitenkin kieltäydyttiin siitä syystä, että mä ruukaan syödä silmilläni, ja musta hotelliaamiaisen parasta antia on se eri ruokien valkkailu ja maistelu. Syötiin siis aamiainen kymppikerroksen aamiaissalissa, ja hyvin syötiinkin.WP_20150802_022Kaiken kaikkiaan oltiin siis enemmän kun tyytyväisiä yöpymiseemme Original Sokos Hotel Vaakunassa, vaikka pikavisiitillä oltiinkin. Aiemmin olen suosinut tätä hotellia loistavan sijaintinsa vuoksi, mutta nyt lisäkimmokkeena Vaakunan suosimiseen on se, että tässä hotellissa saa mielestäni huomattavasti parempaa asiakaspalvelua, kuin muissa hotelleissa. Ei huoneessa tietenkään joka kerta ole skumppaa odottamassa, mutta se ei onneksi ole oletuskaan. Jatkossa tämän hotellivieraan voi yllättää positiivisesti persoonallisella ja aidolla asiakaspalvelulla, ei siihen välttämättä sen kummempia vaadita. En yhtään ihmettele miksi Sokos Hotels-ketju on Suomen hotelliskenen markkinajohtaja, aina sieltä saa hyvää ja miellyttävää vastinetta rahoilleen, ja toisinaan jopa tämän kaltaisia ylläreitä 🙂

Iso kiitos Vaakunan väelle, oli kyllä ihan täydellinen päätös meidän festarireissulle!

* postaus toteutettu yhteistyössä Sokos Hotellien kanssa

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Maarit Johanna

  15/08/2015

  Olipa hauska postaus 🙂 Mutkin on Vaakuna yllättänyt positiivisesti viime visiitillä ja yövyttiin tuossa ysikerroksessa sviitissä! Hitsi vie, se oli kokemus joka loksautti leukoja. Postaus kokemuksesta on vielä luonnoksissa, mutta tulossa pian. Noiden palvelu on ollut kyllä todella hyvää.

  • Vastaa

   Anni

   18/08/2015

   oi innolla ootan sun postausta 🙂

JÄTÄ KOMMENTTI