Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Uncategorized

Mennyttä ja tulevaa

on 26/08/2015

Heippa vaan! Kun tämä “kesä” alkaa kerta pikkuhiljaa olla paketissa, niin ajattelin vähän kertoilla yleisiä kuulumisia ja raottaa verhoa syksyn suunnitelmiin. Jokin aika sitten blogi vietti hieman kesälomaa, kun motivaatio kirjoittamiseen oli ihan hukassa ja tuntui ettei sanat lutviudu järkevään järjestykseen millään. Vähän hankalalta tämä tuntuu vieläkin, mutta jospa se tästä alkais sujua.WP_20150527_004 WP_20150613_002 InstagramCapture_4f94a586-ae1e-4beb-a1bc-894295ffebc7

Aika monella tapaa tämä kesä oli semmonen epäkesä, koska niin paljon normi-kesäjuttuja jäi väliin paskan kelin takia. Uimaan en päässyt kotimaassa kertaakaan, en myöskään rannalle makoilemaan, en grillanut kertaakaan, jätskejä söin tasan yhden, terassilla kävin 3 kertaa ja festareilla kerran. Oujee. Tosin ihan kaikesta ei voi sadettakaan syyttää, välillä ei vaan oo ollut fiiliksiä.

InstagramCapture_d90fb9a0-3c8b-495c-bdf1-22d3c33b68ff

WP_20150812_001

Reissuja kertyi kuitenkin mukavasti mittariin: toukokuussa Islanti, kesäkuussa Espanja ja Marokko, ja elokuussa kävin kaksi kertaa Saksassa. Tulevia reissuja loppuvuodelle on marraskuun Dubai, jonne Norwegian aloittaa suorat lennot Helsingistä. Liput tuli myyntiin ihan törkyhalpoina, nappasin oman menopaluuni hintaan 182€, josta tulee ostohyvitystä vielä joitamia euroja. Ei paha! Sain siihen yhteyteen vielä Onnibussin 3€ menopaluun, ja Hotels.comin alehintasen yöpymisen. Joulukuun alussa lähetään ukkelin kanssa Pariisiin, jonne saatiin käytännössä ilmaiset lennot (16€ per turpa) toukokuisen Blue1:n ylibuukkauksen ansiosta. Mulla on pari eri hotellia varattu sille reissulle, nyt pitäisi enää päättää ottaako sen, missä on parempi sijainti vai sen, mikä kerryttää Hotels.comin palkintoöitä. Samalla reissulla olisi tarkoitus junalla piipahtaa myös Belgian ja Luxemburgin puolella, joissa en olekaan aiemmin käynyt.

InstagramCapture_38350edf-b502-4092-bd6d-e1e0a492c224 WP_20150721_020

Viime viikonloppuna vietettiin mun synttäreitä kaveriporukalla läheisellä rönttämöksällä. Kivaa meillä oli, vaikka illan kuvat onkin ihan karmeeta katsottavaa. Johtuen ehkä boolista, mene ja tiedä. Mulla on syksyllä luvassa melko paljon vapaa-aikaa, ja oonkin miettinyt jos alkaisin lukea espanjaa kansalaisopistossa iltojeni ratoksi 🙂 Alkusyksylle olisi vaikka mitä kivaa bloggaajahäppeninkiä, mutta kun se Helsinki on niin kovin syrjässä, että ei sinne jatkuvasti kehtaa vääntäytyä…

Nyt täytyis koittaa napata itteään niskasta kiinni tämän kirjottamisenkin suhteen ja jättää kesävenkoilut narikkaan, nimimerkillä “kyllä mä vielä joskus vastaan Liebster awardeihinkin”… Niimpä varmaan.

Ainiin! Taannoisessa Livbox-arvonnassa arpaonni suosi Essiä, onnea vaan vielä tätäkin kautta 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Inka

  26/08/2015

  Vau, ihania suunnitelmia! Sun reissutahti on kyllä niin mahtava, en voi muuta kuin nostaa hattua. 🙂

  • Vastaa

   Anni

   26/08/2015

   no entäs sulla! Just meinasin tulla vonkumaan kateuttani sun balkanin reissusta 😀

JÄTÄ KOMMENTTI