Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Vieläkö joku muistaa Liebster Awardin?

on 27/08/2015

Ehhehee ja heikunkeikun, muistatteko kun blogeissa pyöri joitain aikoja sitten semmonen kysymyshaaste-postaus nimeltä Liebster Award? Minutkin siihen kahesti haastettiin, mutta vasta toisesta haasteesta nappasin kopin. Helvetillisellä viiveellä tottakai! Jonkin verran aion haasteessa oikoa, en nimittäin haasta ketään, vaikka asiaan niin kuuluisi. Eiköhän tän ole jo kaikki tehny 😀 Kiitos siis Henriikalle Pieni tyttö maailmalla -blogiin, ja ei muuta kun itse asiaan, kysymykset vastauksineen tulee tässä.

1. Mikä on ollut rohkeinta mitä olet matkalla tehnyt?

Rohkeinta vai tyhmänrohkeinta? Mun kohdalla se raja on aika häilyvä. Rohkeinta on ehkä se etten osaa pelätä ihmisiä, vaan kuljen hyväuskoisena pimeilläkin kujilla. Tyhmänrohkeinta on varmaan se kerta, kun menin aukomaan turkkilaiselle miesporukalle turpaani, koska en tykännyt tavasta miten ne kohteli koiraa.

2. Millä perusteella valitset matkakohteen?

Hinta. Lähes tulkoon mikä paikka vaan kelpaa, jos sinne pääsee halvalla.

WP_20141205_075

3. Minne et matkustaisi toistamiseen? Ja miksi?

Frankfurtiin. Paitsi jos siellä olisi joku konsertti tai muu häppeninki. Noin niin kuin kohteena se oli mun mielestä ihan älyttömän tylsä, masentava ja harmaa. Sama homma oikeestaan Cannesin kanssa – ei mitään nähtävää.

IMG_5868

4. Mikä kohde on yllättänyt sinut positiivisesti? Ja miksi?

Puola. Ennakko-odotukset ei ehkä olleet kovin korkeella, ja epäilin saapuvani johonkin ränsistyneeseen neuvostoaikaiseen rytöläjään. Kaikeksi hämmästykseksi hommat toimikin just niin kuin pitää, ja viihdyin superhyvin. Hintatasokin on vielä toistaiseksi ihanan alhainen.

IMG_6576

5. Oletko joutunut matkallasi huijauksen kohteeksi? Mitä tapahtui?

No joitain pieniä hintakusetuksia on ollut silloin tällöin, mutta ei mitään vakavaa. Ja onpahan nekin rahat toivottavasti mennyt paikallisen taskuun.

6. Kuka on parasta matkaseuraa?

Saako tähän vastata että minä itte 😀 Pakko kai siitä on koittaa tykätä kun se joka reissuun mukaan änkeää!

1923961_27627197927_4136_n

7. Unelmiesi matka, millainen ja minne?

Apua niitä on niin monta. Haluisin kiertää koko maailman! Haluan Australiaan kiertelee itärannikkoa, safarimatkalle Tansaniaan ja Keniaan, retkelle Alaskaan, valokuvaamaan Intiaa, roadtripille jenkkeihin, kevätlomalle Japaniin jne jne…

8. Paras muistosi matkalta?

Kääk, hyviä ja ihania muistoja on (onneksi) niin älyttömästi, että on vaikea valita se yksi paras… Mutta valkkaan sen kun ensimmäisen kerran näki Times Squaren. Se kutitti luita 😀

IMG_5741

9. Mitä esittelisit turistillesi omalta paikkakunnaltasi?

Tai siis mitä esittelen. Esittelen jokirantaa ja Linnanrauniot, Pitkän Tanelin, Pekka Heikkisen leipomon, sekä luontoa ja maaseutua.

InstagramCapture_c62277a2-e92b-4318-bd53-ee9e41291d7e

10. Millaiset kohteet sinua kiinnostaa?

Isot kaupungit, historialliset kohteet, sekä rantalomakohteet ja nämä kaikki nimenomaan ulkomailla. Oikeestaan kaikki muu kiinnostaa paitsi kotimaanmatkailu. Siinäkin eniten sylettää se kun kaikki on niin kallista. Ja Ruotsi ei oo koskaan kiinnostanut pätkääkään, mikähän siinäkin lie. Vastasin näköjään enempi siihen mitkä kohteet ei kiinnosta, joten olkoon se oma kysymyksensä, vaikka 10.5.

11. Oletko selvinnyt lentokentillä aina ilman ongelmia? Ellet ole, mitä ongelmia olet kohdannut?

Ilman isompia ongelmia on kyllä tähän saakka selvitty. Joskus oon lorvinu liian pitkään kaupoilla ja on tullut kova kiire portille, ja turvatarkastuksessa aika usein saan noottia useammasta sytkäristä. Mikä helvetti siinäkin on? Jos meinaan tulipalon koneessa saada aikaan, niin eikö siihen riitä 1 sytkäri? Mutta joo, so far so good.

Höh, siinäkö ne jo oli? Just ku aloin päästä vauhtiin. Lisää haasteita saa lähettää, tää olikin yllättävän hauskaa 🙂

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI