Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Breakdancea Berliinissä - Loosefit-life Breakdancea Berliinissä - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Breakdancea Berliinissä

on 14/09/2015

Satuttiin taannoisella Berliinin reissulla aika passeliin aikaan tallustelemaan hotellin läheisellä Alexanderplatzilla, päästiin nimittäin todistamaan aika törkeen hyvää breakdance-retkuetta tositoimissa 🙂

Vai mitä ootte mieltä?

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI