Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Matkalla sairaassa maailmassa - Loosefit-life Matkalla sairaassa maailmassa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Matkalla sairaassa maailmassa

on 14/11/2015

Jokainen on varmaan jo kuullut viime öisistä kauheuksista Pariisissa. Niin minäkin. Tämmöset tragediat koskettaa ja järkyttää aina, mutta erityisesti nyt kun kyseessä on niin tuttu kaupunki, ja parin viikon päästä olen taas Pariisiin matkalla. Ekana mielessä on tottakai epäusko ja ihmetys, että mitä helvettiä täällä oikein tapahtuu, ja vasta uutisia päivän selattuani alkaa iskujen laajuus oikeastaan vasta valjeta.

Tuntuu ihan käsittämättömälle, että ensi kuun alussa minäkin olen tuolla Jukan kanssa. Samoilla kulmilla ja samoissa illanviettopuuhissa. Toivon että nämä perseilyt olisi nyt tässä, eikä enempää pahaa tapahtuisi, ei Ranskassa eikä muuallakaan sivullisten kustannuksella. Tällä hetkellä tuntuu erittäin epätodelliselta matkustaa tuonne, mutta kai maailma jatkaa kulkuaan ja tilanne rauhoittuu? Mene ja tiedä.

Tiedän, että uskonto ja politiikka on semmosia paskakasoja, mitä ei pitäisi lähteä sohimaan, mutta en voi olla pyörittämättä sitä ajatusta mielessäni, että mikä muu tässä maailmassa tappaa ja kylvää tuhoa yhtä paljon kuin uskonto? Niimpä, tuskin mikään. Ja tätä vielä opetetaan lapsille kouluissa, tuputetaan oven raosta ja ylistetään joka tuutista. Miksi, sitä sopii miettiä.

Sairas maailma, sitä se on.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  jyka

  14/11/2015

  Uskonnot ovat kyllä sellainen syöpä mikä pitäisi saada kitkettyä pois.
  Harmi että eurooppaan ollaan “saatu” suuret määrät uusia himouskovaisia jotka elävät kuin kivikaudella uskomuksiensa kanssa.
  Ja Suomessakin vielä tuetaan verovaroin uskonnon harjoittamista..

 2. Vastaa

  winker84

  15/11/2015

  “uskonto ja politiikka on semmosia paskakasoja, mitä ei pitäisi lähteä sohimaan”

  Eikös nimenomaan nyt uskontoon ja politiikkaan pitäisi yrittää vaikuttaa, jotta tuhoisa ääriajattelu saataisiin pois?

  Tuskinpa tää todellisuus sen parempi olisi ilman uskontoja, kyllä ne tappoajatukset saadaan vaikka kommunismista tai fasismista tai vaikka silkasta murhaamisen himosta.

  Ja mitä koulun uskonnon opetukseen tulee, niin on aivan ok että lapsille opetetaan käsitteinä mikä on muslimi, mikä hindu, mikä raamattu, mikä koraani – niihin kuitenkin törmää maailmassa vaikka ei haluasi.

JÄTÄ KOMMENTTI