Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Uusi reissu lähenee - Loosefit-life Uusi reissu lähenee - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Uusi reissu lähenee

on 03/12/2015

Oon tässä koittanut sormet verillä rupsuttaa Dubai-postaukset valmiiksi ennen seuraavaa reissua, kun sen jälkeen ei kuitenkaan muista mistään mitään. Lähtö onkin jo tulevana sunnuntaina ja minnepä muualle kuin Pariisiin ja Brysseliin. Jep! Kaikista maailman kohteista valittiin juurikin nuo kaksi kaupunkia kesällä kun talvireissua miehen kans mietittiin. No nyt kai siellä vasta luuliskin olevan turvallista, kun kaikki on niin varpaillaan vielä viime kuun kauheuksien takia. On koppalakkia ja sotilasta joka nurkalla. Tällä kertaa muistin tehdä jopa matkustusilmoituksen ulkoministeriön sivuilla, toivottavasti sillä ei ole käyttöä.

Vajaa viikko me reissussa ollaan, ja tarkoituksena on kierrellä Pariisin parhaita paloja muutama päivä ja piipahtaa päiväseltään Brysselissä. Brysselissä käydään Eurolines-bussilla, johon saatiin halvat liput, 22€ menopaluu per lärvi. GoEuro-sivustolla voi muuten näppärästi vertailla hintoja ja matka-aikoja eri kulkupelien välillä. Majoitutaan kivassa pikkuhotlassa 19. kaupunginosassa, lähellä Jaures-metrostoppia.

Pariisi on mulle entuudestaan tuttu parilta reissulta, ja kovin rakas, joten on aika hauska päästä näyttämään omia lempparipaikkoja Jukalle 🙂 Meän lennot on lahjakorttiostos SAS:lta hyvityksenä, mennessä Tuhkholman kautta ja tullessa Köpiksen kautta. Sääolosuhteet joulukuun alun Keski-Euroopasta on mulle erittäin tutut, joten toivottavasti osaan varustautua oikein niin ei tarvii kylmissään kiukutella.

Matkavalmisteluihin on kuulunut normaalien pyykkivuorien purkamisen lisäksi myös uusien talvikenkien sisäänajoa, Lushin kylpypommien valkkaamista sekä ripsien laittamista reisbakuntoon 🙂 Näiden kuvien myötä moimoiiiiii!

12308293_10153467124282928_4154547230329285746_n

Nyt kelpaa talsia lumessa ja loskassa! Sain Crocsilta testattavaksi Modessa-talvisaappaat ja oon ihan tohkeissani miten voikin olla hyvät kengät kävellä. Jalat pysyy kuivina ja lämpiminä, eikä pohja luista liukkaillakaan kaduilla. Jos vielä käyttöikä ja kestävyys on samaa luokkaa kuin muilla Crocsin kengillä, niin tässä mulla on 5/5 talvipopot. Vihdoinkin! Kirjottelen talven mittaan lisää mun reissuvarusteista, kunhan testailen näitä riittämiin.

InstagramCapture_9b2078ce-a42a-498c-a246-5c28b279f67f

Ripsiin kävin ottamassa kestotaivutuksen ja -värit jo ennen Dubain matkaa kajaanilaisessa Kaunesvoimala-nimisessä hoitolassa. Ripsiin tuli ehkä omaan makuun vähän turhan jyrkkä taivutus, olisin kaivannut vähän loivempaa kaarta, mutta värit osui just nappiin. Näistäkin tulossa lisää juttua myöhemmin.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI