Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Täältä tullaan Kuuba ja Kanada! - Loosefit-life Täältä tullaan Kuuba ja Kanada! - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Täältä tullaan Kuuba ja Kanada!

on 16/01/2016

Terppa vaan pitkästä aikaa ja samaan hengenvetoon tuumaan, että voi tätä ilon ja onnen päivää! Oon muutaman viikon ajan aika intensiivisesti koittanut keksiä puuhaa tulevalle Toronton reissulle ja nyt suunnitelmat pomppasi pari pykälää eteenpäin kerralla. Aikaa on käytössä mun mittapuulla runsaasti, eli 9 päivää, ja anteeks vaan mutta mua alkoi vähän jo ahistaa että 9 päivääkö mä joudun jumimaan yhessä kaupungissa. Kai sitä on tottunu niin tuli perseen alla saikkaamaan reissusta toiseen, että viikko per city on ihan maksimi mitä pää kestää.

toronto-canada-15

Joten, reissun alun ja lopun vietän Torontossa ja varmaankin päivän Niagaran putouksilla ja sen lisäksi käyn mutkan Kuubassa!! Löysin vihdoin sopivat tarjouslennot mun budjetille, eikä Kuuban osuus lisännyt kuluja kuin lennot 240€ ja 3 yön hotellimajoitus 100€, aika siedettävää mun mielestä. Lento Torontosta Varaderoon on suora reilun 3 tunnin rykäisy ja takas tullessa on 20h mittainen stop-over Montrealissa, jonne varasin hostellimajoituksen 9€:lla. Oon niin tohkeissani ettei mittään rajjaa 😀

varadero_cuba_beach_728_large

PANORAMIQUE-HR

Kaikki alkaa siis olla reilassa, nyt vaan häätyy alkaa touhuta Kuuban viisumihakemus, tai turistikortti mikälie, onneksi homman voi hoitaa postitse täältä susirajalta käsin. Lähtöön on aikaa päivää vaille kuukausi, joten ei muuta kun google auki ja tohkeilemaan 🙂 Tästä taitaa tulla aika makia vuosi!

*kuvat nyysitty netin syövereistä

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
10 kommenttia
 1. Vastaa

  Tiia/ReiseReise

  17/01/2016

  Hei sun pitäis joskus tehdä juttua miten löydät noin halpoja lentoja! Varmaan ihan huippua Torontossa!

  • Vastaa

   Anni

   17/01/2016

   joo kiitti ideasta 🙂

 2. Vastaa

  kikki

  17/01/2016

  Kolmisen päivää varaderossa onkin aika sopiva aika, sillä eipä siellä ole oikeastaan muuta tekemistä kuin kaunis ranta. Todellinen Kuuba ei näy Varaderossa, mutta nautihan silti lomasta 🙂

  • Vastaa

   Anni

   17/01/2016

   tarkoitus on tehä päiväretki Havannaan myös, lennot oli vaan Varaderoon hurjan paljon halvemmat =)

 3. Vastaa

  salaine

  17/01/2016

  Kuuba hieno paikka. Jos haluat nähdä aitoa Kuubaa kannattaa käydä lähistöllä olevissa (Cardenas) kaupungeissa tai jollain saarella, jos ilmat sallivat. Varaderossa vain aurinko ja ranta.

  • Vastaa

   Anni

   17/01/2016

   aurinko ja rantakin on jees, mutta ajattelin käydä myös Havannassa päiväretkellä =)

 4. Vastaa

  Sofia

  17/01/2016

  Ääää! Isot tsemit Toronton reissulle! 🙂 Suosittelen kyllä ehdottomasti “punaisen turistibussin pakettimatkaa” Niagaralle, matkalla näkee paljon enemmän kuin pelkät putoukset ja se oli kyllä hintansa arvoinen! Pidä hauskaa reissulla! 🙂

 5. Vastaa

  Anna / Muuttolintu

  29/01/2016

  Hahhah tykkään siun tavasta kirjottaa, tulee hyvälle mielelle 🙂 Vau, siulla on huikee reissu tulossa, kateeksi käy!

  • Vastaa

   Anni

   29/01/2016

   hih kiitti =)

JÄTÄ KOMMENTTI