Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lush-maanantai: Suuri Kasvonaamiotesti - Loosefit-life Lush-maanantai: Suuri Kasvonaamiotesti - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lush-maanantai: Suuri Kasvonaamiotesti

on 07/03/2016

Lush Finland viettää tällä viikolla 8vee synttäreitä, ja sen kunniaksi Loosefit-life esittelee älyttömän määrän Lushin ihanuuksia. Joka päivä tällä viikolla julkaisen postauksen, jossa esittelen eri teemoilla Lushin tuotteita. Osa tuotteista on saatu Lushilta testiin ja osa on ihan itse hamstrattua. Ekana vuorossa on Suuri Kasvonaamiotesti! Lushin kasvonaamiot on tuoreista raaka-aineista myymälässä paikan päällä valmistettuja. Oon aiemmin ollut melko laiska naamioiden käyttäjä, koska joko ne repii ihon ihan rutikuivaksi tai vetää huokoset tukkoon ja lärvin kukkimaan. Lushin naamioita kokeiltuani totesin etten muiden valmistajien ihonhoitotuotteita aio naamaani enää laittaa, niin hyvin ne toimii. Lushin naamioista löytyy kuorivia, kosteuttavia, kirkastavia, syväpuhdistavia ja kevyesti puhdistavia, jokaiselle jotakin. Pidemmittä puheitta, mennään itse asiaan!

Phototastic-12_1_2016_05ef2959-d018-44b1-bd13-80a8dd8d7aac

The Sacred Truth on tuoksultaan vähän öklö, mutta iho tykkäsi! Iho tuntui käytön jälkeen selkeesti napakammalta ja erittäin kosteutetulta. Suosittelen käyttämään tätä naamiota sillon kun iho kaipaa virkistystä ja kosteutta, esimerkiksi kuorinnan tai saunan jälkeen.

Phototastic-12_1_2016_9d17d33d-c501-4b76-b120-6232070b26f1

Rosy Cheeks on yksi mun lemppareista! Tuoksu on niin mielettömän ihanan ruusuinen ja kaoliinisavi puhdistaa suht tehokkaasti, kuitenkaan kuivattamatta ihoa liikaa. Suosittelen käyttämään pari kertaa viikossa tasoittamaan ihoa, tai kuuriluontoisesti muutamana iltana peräkkäin, jolloin epäpuhtaudet vähenee huomattavasti.

Phototastic-12_1_2016_64ec3cf3-b3ec-46e8-bf16-bdac3b1c7f71

Catastophe Cosmetic on eka naamio, mitä Lushilta käytin ja sillä tiellä ollaan edelleen 🙂 Tämä ihanan tuoksuinen mustikkanaamio puhdistaa ja rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa, ja “tavallisista” savinaamioista poiketen on helppo pestä iholta pois. Tätä tykkään käyttää erityisesti kesällä, koska vähentää ihon kiiltoa hyvin, ja talvisin superkuiva iho saattaa imaista mustikan värejä itteensä paikoitellen. Helposti se väri kyllä lähtee pesemällä, ei tartte kauaa smurffina hillua!

Phototastic-12_1_2016_579f8218-4726-4f91-ac23-1f65f89b984e(1)

Mask Of Magnaminty on syväpuhdistava ja kuoriva raikkaan minttuinen naamio. Tätä naamiota käytän usein suihkussa kasvojen ihon kuorintaan ja naamiona kaulalla ja rintakehällä. Käytön jälkeen iho on pehmeä ja raikas 🙂

Phototastic-12_1_2016_579f8218-4726-4f91-ac23-1f65f89b984e

Cranberry oli joulun ajan kausituote ja innolla odotan ja toivon että tämä tulee valikoimaan taas ensi jouluna. Naamion tuoksu on aivan ihana makean karpaloinen ja tuntuu iholla raikkaalta. Cranberry-naamio imee iholta talia ja kiiltoa ja tekee ihosta kiinteämmän. Suosittelen käyttämään aina kun siltä tuntuu, vaikka joka ilta!

Phototastic-12_1_2016_b642a7d8-23fc-4f9c-8bbb-27853f721ec1

Oatifix on Lushin naamioista kaikkein kosteuttavin ja hoitavin. Naamio tuoksuu kaurakeksille ja banaanillle ja tekee ihosta todella kosteutetun ja pehmeän. Tykkään käyttää tätä kuuriluontoisesti silloin kun iho kaipaa ravintoa ja kosteutta.

Phototastic-12_1_2016_f4bc4cdd-2fa1-4c3d-b663-76b85b1d407b

Cup O’Coffee on todella, todella vahvan kahvin tuoksuinen. Itselläni tämä tuoksu tökkii niin pahasti, etten kasvonaamiona tätä halua käyttää, mutta onneksi Lushin tuotteet on monikäyttöisiä ja voin käyttää tätä kasvojen ja vartalon kuorintaan. Jos aamulla on vaikea saada päivä käyntiin, niin suosittelen testaamaan tätä naamiota, tuntuu nimittäin kuin saisi pannullisen kahvia päähänsä 😀

Suurin osa Lushin kasvonaamioista on jääkaapissa säilytettävää tuoretavaraa, jolla on vain muutaman viikon säilyvyysaika. Itse kyllä olen käyttänyt myös päiväysvanhoja naamioita ihan huoletta, jos koostumus ja tuoksu on ennallaan. Cup O’Coffee ja Mask Of Magnaminty taasen on vähän isompia purkkeja ja säilyvät 4kk valmistuksesta, ja voi säilyttää huoneenlämmössä.

Muistathan muuten kerätä Lushin purkit, pullot ja purnukat talteen ja palauttaa aika ajoin myymälään. Kun palauttaa 5 tyhjää ja pestyä purkkia myymälään, saa valita mukaansa ilmaiseksi jonkin tuorekasvonaamioista. Tähän keräykseen käy mustat muovipurkit (ei testerikoko) sekä kirkkaat muovipurkit, mutta kaikki muutkin pakkaukset otetaan vastaan kierrätettäväksi, vaikkei niissä kaikissa ns. panttia olisikaan.

*osa tuotteista saatu Lushilta yhteistyön merkeissä

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI