Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lush-keskiviikko: meikit

on 09/03/2016

Lush Finland viettää tällä viikolla 8vee synttäreitä, ja sen kunniaksi Loosefit-life esittelee älyttömän määrän Lushin ihanuuksia. Joka päivä tällä viikolla julkaisen postauksen, jossa esittelen eri teemoilla Lushin tuotteita. Osa tuotteista on saatu Lushilta testiin ja osa on ihan itse hamstrattua. Tänään vuorossa on kurkistus Lushin meikkeihin =) Viime vuonna alettuani käyttämään ihonhoitoon pelkästään Lushin tuotteita, huomasin miten paljon paremmassa kunnossa ongelmaihoni on, enkä sen jälkeen ole halunnut tunkea ihooni mitään ihoa ärsyttäviä tököttejä. Onneksi Lushilta löytyy myös hyvät meikit.

LightYellowNaked (1)

Ensimmäisenä esittelen Light Yellow Color Supplementin eli värivoiteen, jota käytän iholle sellaisenaan pikkutipan, tai sotken sen päivävoiteen sekaan ja levitän naamaan sormin. Nykyään kun iho  on suht hyvässä kunnossa, kiitos oikeiden ihonhoitotuotteiden (niistä lisää vielä perjantaina!), niin ei tarvii käyttää kovin paksua meikkikerrosta, vaan kevyt värivoide riittää. Näitä löytyy eri sävyjä, itselläni  on tuo vaalean kellertävä, joka sopii hyvin vaalealle iholle ja häivyttää punaisuutta.
EmotionalBrillianceNaked

Värivoiteen päälle tupsuttelen Tunteiden Hehku -puuteria antamaan nätin mattapinnan.

product_mouth_valentines_lip_gloss

Phototastic-4_10_2015_2d601af9-0d2d-4a19-8982-40cf09c73c59

Ja lopuksi huulille joko jouluna saatua Santa’s Baby mattapunaa tai The Kiss huulikiiltoa 🙂

Seuraavaksi hankintalistalla on Lushin ripsiväri, rajausväri sekä voidemainen luomiväri. Sitten taitaa olla käsillä se maaginen hetki, kun kaikki mun käyttämät kauneustuotteet on Lushia! Oon viimesen vuoden aikana koittanut käyttää kosmetiikkavarastojani tyhjiksi, ja aina jonkun tuotteen loppuessa oon korvannut sen Lushilla. Enää siis meikit jälellä 🙂

*osa tuotteista saatu Lushilta yhteistyön merkeissä, ja osa kuvista lainattu Lushin sivuilta omien kuvien ollessa ihan kökköjä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI