Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lush-torstai: hiukset - Loosefit-life Lush-torstai: hiukset - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lush-torstai: hiukset

on 10/03/2016

Lush Finland viettää tällä viikolla 8vee synttäreitä, ja sen kunniaksi Loosefit-life esittelee älyttömän määrän Lushin ihanuuksia. Joka päivä tällä viikolla julkaisen postauksen, jossa esittelen eri teemoilla Lushin tuotteita. Osa tuotteista on saatu Lushilta testiin ja osa on ihan itse hamstrattua. Tänään vuorossa tuotteet, joita käytän hiuksiini.

InstagramCapture_2221b6a1-6563-45ef-a5ca-0a0d9750b6ef

Ihan ekaksi paras hopeashampoo, johon olen törmännyt! Daddy-O on ollut mulla testauksessa jo viime vuonna, mutta nyt entisten shampoojämien loputtua sain hankittua tuon ihanan jättipullon Daddya.

Sugar_Daddy_O_Hair_Bar

Hoitsikkana mulla on edelleen kiinteä Daddy-O hopeahoitoainepala, joka jatkaa hyvin hopeashampoon keltaisuutta poistavaa työtä. Tämä hoitoainepala on kestänyt käytössä myös ikuisuuden, tosin nyt alkaa olla aika littana ja halkesi kahtia. Tykkään näistä hoitoainepaloista, koska ne tekee tukan tosi tuuheeksi ja ilmavaksi, eikä ollenkaan semmosta liuruklimppiä niinku monet muiden merkkien hoitoaineet. Ja toimii myös muun värisiin letteihin kuin blondeihin.

NoDrought115g

Hiusten muotoilua varten ostin No Drought -kuivashampoon. Käyhän tämä toki pesun tarpeessa olevaa tukkaa elvyttämään, mutta itte tykkään käyttää tätä justiinsa pestyyn ja kuivattuun tukkaan antamaan rakennetta ja pitoa. Tuoksuu ihanan raikkaalle ja kestää käytössä ikuisuuden!

SeaSprayWater

Samaisella törsäyskerralla ostin myös SeaSpray -suolasuihkeen, jolla saa liukkaisiin hiuksiin vähän kuria ja otetta. Ohjeen mukaan tätä kuuluis käyttää kuivaan tukkaan, mut itte ruukaan suihkuttaa tätä pestyyn ja kosteeseen tukkaan, vähän niinku muotoilutuotteena. Toimii.

tangled

Vimppana mun listalla on Tangled -hiusnaamio. Tämä tikkari tökätään johonkin astiaan ja päälle kaadetaan kuumaa vettä, jolloin tikkari sulaa pehmeeksi mönjäksi. Yhdestä tikkarista tulee aika iso satsi naamiota, ja koska lyhyt tukka vie niin kovin vähän, niin olen sitten käyttänyt tätä kuurina ja jakanut lähipiirille testattavaksi. Näitä naamioita on kolmea erilaista, ja tämä Tangled on tehnyt ihmeitä ainakin pitkälle ja ohkaiselle tukalle, pitkälle ja paksulle tukalle, sekä lyhyelle ja ohuelle tukalle.

*osa tuotteista saatu Lushilta yhteistyön merkeissä, ja osa kuvista lainattu Lushin sivuilta omien kuvien ollessa ihan kökköjä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI