Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lush-perjantai: kasvojenhoito - Loosefit-life Lush-perjantai: kasvojenhoito - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lush-perjantai: kasvojenhoito

on 11/03/2016

Lush Finland viettää tällä viikolla 8vee synttäreitä, ja sen kunniaksi Loosefit-life esittelee älyttömän määrän Lushin ihanuuksia. Joka päivä tällä viikolla julkaisen postauksen, jossa esittelen eri teemoilla Lushin tuotteita. Osa tuotteista on saatu Lushilta testiin ja osa on ihan itse hamstrattua. Tänään vuorossa kaikkein haastavin osa-alue, eli kasvojen hoito.

AngelsonBareSkinNaked

Angels On Bare Skin

LettheGoodTimesRollNaked

Let The Good Times Roll

FreshPharmacy

Fresh Farmacy

Kasvojen puhdistukseen käytän edelleen rauhoittavaa ja puhdistavaa Fresh Farmacya, mutta tuoreputsareita testattuani päätin seuraavaksi hankkia jompaa kumpaa yllä olevista tuoreputsareista.  En vaan osaa päättää ottaisko ihanan tuoksuisen ja hellästi kuorivan Let The Good Times Rollin, vai herkemmälle iholle sopivan Angels On Bare Skinin. Molemmat tekee ihosta ihanan tuntuisen, tuoksun puolesta tykkäisin enemmän Good Timesista, mutta asiakasarviot puoltaisi Angelsia… Huomatkaa muuten, että Lushin nettisivuilla on tosi monista tuotteista nähtävillä asiakkaiden arvioinnit ja mielipiteet, toisinaan niistä on iso apu kun ei ite osaa päättää 🙂

BreathofFreshAirWater

Breath Of Fresh Air

EauRomaWater

Eau Roma Water

Kasvovetenä käytän sekä Breath Of Fresh Airia että Eau Roma Wateria, molemmat virkistää, kosteuttaa ja tasapainoittaa ihoa. Lushin kasvovedet on kätevissä suihkepulloissa, niin ei mene hyvää ainetta hukkaan pumpulin kanssa läärätessä.

Moringa0772

Magical Moringa

ImperialisNaked

Imperialis

FullofGrace

Full Of Grace

UltrabalmNaked

Ultra Balm

Kasvovoiteena käytän yleensä aamuin-illoin Imperialista, mutta niinä aamuina kun tiedän meikkaavani, käytän kunnon mattapinnan jättävää Magical Moringaa. Toisinaan lisäkosteutusta kaipaaviin kohtiin laitan Full Of Grace-seerumia, jota voi käyttää myös naamioiden alla, tai Ultra Balmia, joka on vähän kuin apteekin Bepanthen.

*osa tuotteista saatu Lushilta yhteistyön merkeissä, ja kuvat on lainattu Lushin sivuilta omien kuvien ollessa ihan kökköjä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI