Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Lush-lauantai: meitsin lempparituotteet - Loosefit-life Lush-lauantai: meitsin lempparituotteet - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Lush-lauantai: meitsin lempparituotteet

on 12/03/2016

Lush Finland viettää tällä viikolla 8vee synttäreitä, ja sen kunniaksi Loosefit-life esittelee älyttömän määrän Lushin ihanuuksia. Joka päivä tällä viikolla julkaisen postauksen, jossa esittelen eri teemoilla Lushin tuotteita. Osa tuotteista on saatu Lushilta testiin ja osa on ihan itse hamstrattua. Viimesimpänä haluan esitellä mun lempparituotteita Lushilta, jotka ei vielä ole tällä viikolla missään postauksessa vilahtanut 🙂

Oral_Pleasure

Näitä hammastahnatabletteja mulla on ollut käytössä useampaa eri makua, mutta näitä ihania uutuuksia en vielä ole maistanut, haistanut vaan 🙂

DFluffNaked16

En ennen tän testaamista edes tajunnut, kuin paljon parempaa sheivausjälki on kun siihen käyttää siihen tarkoitettua ainetta, eikä vaan saippuaa. D’Fluff on ihanan pehmee ja miedon tuoksuinen sheivaussaippua, joka passaa kaikille kehonosille.

EachPeach

Each Peach -hierontapala on musta parhaan tuoksuinen noista hierontapaloista, ja tykkään käyttää yöllä käsivoiteena ja jalkavoiteena, ja reissussa jopa vartalovoiteena tai hiusten kuiviin latvoihin.

Maypole

Maypole -saippua on ollut mulla muiden saippuoiden kanssa sekakäytössä, mutta useimmiten sitä huomaa tarttuvansa just tuohon saippuapalaan 🙂 Ja vaikkei Lush testaa tuotteita/raaka-aineita eläimillä, on tämä saippua nyt testattu maatiaiskissalla ja maukkaaksi todettu. Mikälie tuossa tuoksussa kun meän mummelikissa sitä aina lipostelee ku silmä välttää.

Ro'sArganNaked

Ro’s Argan vartalonhoitoaine on ollut mulla käytössä kohta vuoden, taitaa olla toka purkki menossa. Kesällä käytän tätä ihan ohjeen mukaan, eli pesun jälkeen levitys  kosteelle iholle ja pikainen huuhtelu, mutta ihon kuivuessa talven mittaan oon käyttänyt tätä ihan normaalisti vartalovoiteena, ja hyvin pelittää.

Seanik

Seanikkia mulla on jonkinlainen pala aina jemmassa hiusten syväpuhdistukseen. Tällä saa niin natisevan puhtaan tukan, ettei varmaan mitään muotoiluainejäämiä jää muhimaan. Hyvä käyttää vaikka kerran-pari viikossa.

Teo

 

T’eo -deodorantti on myöskin tullut mun kylppäriin jäädäkseen. Ei ole ollut nanosekuntiakaan ikävä kaupan litkuja tai suihkeita, kun valittavissa on huomaamaton ja tehokas T’eo.

Muistakaa, että Lushilta on ostosten yhteydessä mahdollista saada testereitä kotiin haluamistaan tuotteista. Minäkin oon monia tuotteita ensin pyytänyt testattavaksi ja tuotteeseen rakastuttuani hakenut koko purkin sitä kotiin =) Kuten kaikki Lushin pakkaukset, myös nämä pienet testeripurkit voi palauttaa Lushille kierrätettäväksi, tai jatkokäyttää niitä itse esimerkiksi reissuilla.

*osa tuotteista saatu Lushilta yhteistyön merkeissä, ja kuvat on lainattu Lushin sivuilta omien kuvien ollessa ihan kökköjä.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Mari

  17/03/2016

  Oi, mulla alkaa Lush-varastot pikkuhiljaa uupua joten ehkä pakko mennä pian kääntelemään jotain kivaa! Tuo sheivaussaippua alkoi erityisesti kiinnostaa – osaatko sanoa toimiiko paremmin kuin esim geelit?

  • Vastaa

   Anni

   17/03/2016

   Toimii aika samalla tavalla entä vaahdot, mut jotenki näppärämpi ku toimii samalla suihkusaippuana muulle ruholle, eikä tarte eri aineita. Ja kosteuttaa ihoa ettei välttis tarvii rasvata fluffin jälkeen!

JÄTÄ KOMMENTTI