Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Hostellivinkki Torontoon - Loosefit-life Hostellivinkki Torontoon - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Hostellivinkki Torontoon

on 26/03/2016

Yövyin Torontossa Hi Hostels -ketjun hostellissa 10 hengen muijadormissa. Ensin 2 yötä, ja Kuuban osion jälkeen vielä 3 yötä lisää. Yhteishinta näille viidelle yölle oli veroineen ja aamiaisineen 76€. Ei paha.

WP_20160216_009

Hostelli sijaitsee keskustassa (76 Church Street, M5C 2G1 Toronto), lähellä King Station -metroasemaa.

WP_20160216_008

Perille on helppo suunnistaa tämän St James kirkon perusteella, hostelli sijaitsee suoraan vastapäätä tien toisella puolella ja jokainen vastaantulija osaa neuvoa missä tuo kirkko on, jos itte meinaa mennä hukkaan.

WP_20160216_059

King-asemalta tullessa myös tämä seinämaalaus pistää silmään, ja tämä onkin hostellin päätyseinä. Perillä ollaan!

WP_20160216_003

Respan työntekijät oli ihan mahtavaa porukkaa, ja respassa oli muutenkin viihtyisää notkua. Yllättäen tykkäsin kun joka paikassa oli niin värikästä 😀

WP_20160216_004

Tapahtumakalenterista pystyi tsekata onko mitään itselle mielenkiintoista reppureissaajien häppeninkiä tarjolla. Itte en osallistunu mihinkään, koska oon vähän erakko ja tykkään enemmän kulkea omin päin. En yleensäkään reissuillani mene sinne mitään kavereita ettimään, vaan touhuamaan ittekseni.

WP_20160216_005

Respan takana oli oleskelutila pistorasioineen ja juoma/ruoka-automaatteineen, sekä pikkunen köksä. Hanavesi on Torontossa juotavaa ja hyvää, ja vesipisteellä olikin näppärä täyttää vesipullo aina ulos lähtiessä.

WP_20160216_006

Oleskelutilan pikkukeittiö/kirjasto.

WP_20160215_055

Hostellin kellarissa on The Cavern -niminen pubi, josta sai ekana majoitusiltana ruuan puoleen hintaan.

WP_20160215_056

Aamupala oli tarjolla samaisessa pubissa klo 7-10, ja sisälsi yllättävän paljon syötävää noin niinku ilmaiseksi hostellin aamiaiseksi; munakokkelia, papuja, pekonia, hedelmiä, paahtista, mehua ja kahvia. Baarin yhteydessä on myös iso vieraskeittiö, jossa pystyi kokkailla omiaan.

WP_20160215_057

Ekana iltana hyödynsin alennuslipareen ja söin juustoquesadillan ja riipasin yhen paikallisen omenasiiperin, olipahan hyvvää! Hintaa ruualle jäi joku 3€ ja siideri n. 5€.

WP_20160216_056

Kylppäreitä ja vessoja oli joka kerroksessa useampia, ne oli siistejä ja niitä oli tarpeeksi. Suihkusta löytyi pesuaineet ja tarjolla oli myös fööni (ei kylpyleluksi vaan tukan kuivaukseen).

46412132

Dormit oli isoja ja valoisia. Lukittavat kaapit ja jokaisen pedin oma pistorasia ja lukuvalo oli tosi isoja plussia. Muista ottaa oma lukko kaappia varten, tai osta sellanen respasta. Kuva lainattu booking.comin sivuilta, jota kautta majoitukseni varasin.

Siinäpä se. Tykkäsin kovasti, ja oikeastaan ainoa natkuttamisen aihe on huoneiden lämpötila. Tai kai se oli ihan normaali muiden mielestä, mutta tämä eskimo hikoili ku sika.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI