Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Aasian reissun valmistelut - Loosefit-life Aasian reissun valmistelut - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Aasian reissun valmistelut

on 07/04/2016

Heipparallaa! Niin se aika taas hurahti ja reissuun lähtö alkaa olla käsillä. Maanantai-aamuna lennän Finskillä+Cathay Pacificilla Rooman ja Hong Kongin kautta Tokioon, josta viikkoa myöhemmin Taipeihin, ja viikon siellä suhailun jälkeen Hong Kongiin päiväksi, ja Pariisin kautta kotio. Lentotunteja tulee palttiarallaa 40 ja maata pitkin ajelua vähintäänkin toinen mokoma. Onneksi on pehmeä perse niin ei tarvii luitten päällä lösöttää 🙂

WP_20160407_015

Reissun tärkeimmät releet, eli hyvät kengät. Rakkaat conssit sai lisukkeeksi kunnon vaimennuspohjalliset, että jaksaa köpötellä vaikka kuuhun asti. Kuubasta ostetut släpärit istuu jalkaan kuin unelmat ja tuntuu niin hyvälle, että ekaa kertaa eläissään viihdyn flipflopeissa yli vartin.

Reissuvalmisteluihin kuului normaalien hotellivarausten lisäksi parien retkien sopimiset, sekä älytön aivotyö optimaalisen pakkauksen saavuttamiseksi. Pääsisi varmaan helpommalla kun ottaisi tuon pakkausruljanssin vähän rennommin, mutta kun pää sanoo, ettei mitään turhaa mukaan oteta, niin sitten ei oteta.

Tokiossa yövyn Asakusan alueella hostellissa, johon otin oman huoneen että saa kunnolla levätä jetlagin yli. Aikomus on viikon aikana nauttia kirsikkapuun kukinnoista puistoissa, sekä ihmetellä ihmisvilinää, ja vierailla päiväseltään Fuji-vuoren liepeillä. Taipeissa yövyn sitten ihan keskustassa hostellin dormissa, ja yleisen hengailun lisäksi ajattelin tehä päiväretken Tarokon luonnonpuistoon. Hong Kongissa mullla on aikaa n. 15h, jonka aikana osallistun yhdelle opastetulle retkelle, sekä seuraan parhaani mukaan honkkari-expertin Veera Biancan neuvoja ja tutustun temppeleihin ja pilvenpiirtäjiin 🙂

WP_20160407_016

Hain kirjastosta mukaan pari pientä matkaopusta, ihan vaan että on pitkillä lennoilla kiva fiilistellä tulevaa, ja kenties oppia muutama sana paikallista kieltäkin. Oon aika usein laskenut sen varaan, että respasta saa tarvittavat kartat, mutta noihin jättimetropoleihin mielellään otan vähän kompaktimmat kartat mukaan, kuin semmoset paperin repaleet mitä respoista ruukaa saaha 🙂

Ekaa kertaa mua oikein harmittaa kun ei ole tablettia/läppäriä völjyyn, kun ois niin siisti bloggailla kuulumisia paikan päältä. En tiiä kestääkö mulla hermot tökkiä puhelimen näyttöä joka ilta ja tapella kuvien kanssa. No ainakin instaan päivittelen kuvia jatkuvalla syötöllä, mun nimimerkki siellä on loosefitlife.

Mutta, näihin kuviin ja niin edelleen, heippa!

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Mari

  09/04/2016

  Kenkävarustus näyttää hyvin samalta kuin minun reissuilla, converse+liplopit toimii! Upeaa matkaa ja otathan paljon kuvia kirsikkapuiden kukinnoista, kiitos! 🙂

  • Vastaa

   Anni

   09/04/2016

   otetaan <3

JÄTÄ KOMMENTTI