Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Tokion ilmaiset näköalapaikat

on 28/04/2016

Kävin Tokiossa kahdessa eri paikassa pällistelemässä kaupunkia korkeuksista käsin. Eka niistä, eli Park Hyatt Tokio -niminen hotelli oli tavallaan ilmainen, ja Tokion kaupungintalo Metropolitan Government Building oli oikeesti ilmanen. Molempiin pääsee Tochomae-asemalta näppärästi.

Park Hyattissa halusin käydä ihan sen takia, kun tulomatkalla katoin koneessa leffan Lost In Translation, joka sijoittuu just tuohon hotelliin, ja etenkin hotellin baariin. Hotellin baari sijaitsee 52. kerroksessa ja maisemat sieltä on melko makiat. Oikeestihan tuo baari on ihan törkykallis ja istumapaikastakin veloitetaan, mutta esitin etten tätä tajua ja istahin pokkana alas kuvaamaan maisemia. Kun kyyppari tuli ottamaan tilausta niin livahin veke. Ei ehkä se tyylikkäin peliliike, mut mitäs tuosta 😀 sain kuvat enkä sössiny budjettiani ihan vituiksi ekana iltana.

WP_20160413_103

Metropolitan Government Building taasen on ihan oikeasti ilmainen näköalapaikka, ja tunku sinne on sen mukainen. Itte menin paikalle hämärän laskeutuessa, jolloin auki oli enää pohjoistorni. Maisemat oli aika siistit sieltäkin, mut epäilen että etelätornista ois ollu vielä siistimmät.

WP_20160416_093 WP_20160416_094 WP_20160416_102 WP_20160416_111

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
2 kommenttia
 1. Vastaa

  Jenni / Unelmatrippi

  30/04/2016

  Ilmaiset kohteet ovat aina hyviä vinkkejä, kaikesta ei ole kiva joutua maksamaan hunajaa. Hassua, Metropolitan Government Buildingiin ei ollut yhtään jonoa silloin kun itse kävin siellä. Oli muistaakseni arkipäivä ja käytiin päiväsaikaan. Sisälläkin saatiin kierrellä melkein kahdestaan, olikohan yksi tai kaksi ihmistä paikalla meidän lisäksi.

  • Vastaa

   Anni

   30/04/2016

   joo sitä pätäkkää saa kyllä aina menemään muutenkin, niin kiva jos jonnekki pääsee ilmaseksi. Taitaa olla tuuristaan kiinni, miten sattuu millonkin väkee paikalle. Itte menin muistaakseni pe-iltana just ennen auringonlaskua, niin ilmankos siellä porukkaa oli 😀

JÄTÄ KOMMENTTI