Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Uudet reissukosmetiikat Lushilta

on 10/05/2016

Heippa ja terkkuja Espoosta! Oon huomenna lähössä muutamaksi päiväksi Moldovaan, jonne sain kutsun tulla tutustumaan. Sitä ennen oli kuitenkin käytävä pyörähtämässä mutka Lushilla.

Viime reissulta palatessa mun lärvi oli ihan karmeessa kunnossa kun käytin 3 viikkoa vähän mitä sattuu tuotteita, enkä niitä tuttuja ja turvallisia. Tästä vähän ehkä viisastuneena en enää tingi kunnollisesta ihonhoidosta tien päälläkään, on se jälkipyykki sen verran pitkä ja paskanen pestävä.

WP_20160510_002 Iholle ostin luottoputsari Fresh Farmacyn rinnalle Vanishing Cream -voiteen ja Tea Tree -kasvoveden. Purkkeja palauttamalla sain Cosmetic Warrior -naamion sekä Enchanted -silmänympärysvoiteen testerinä. Jospa näillä saataisiin tämä naama kuntoon.

Muita mukaan lähteviä Lushilaisia on Tunteiden Hehku kasvopuuteri, No Drought -hiuspuuteri, Rose Lollipop -huulirasva sekä testerinä saatu Veganese -hoitoaine.

Tällä kertaa kun majoituksen maksaa joku muu kun mä itte, niin luvassa on vähän tasokkaampi pulju kun mihin oon tottunu. Kylppäristä saattaa löytyä saippuan lisäksi muitakin litkuja! Toivottavasti ainakin, jätin nimittäin shampoot yms kotiin siihen luottaen 😀

WP_20160510_004

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI