Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Reissureleitä Emp:ltä - Loosefit-life Reissureleitä Emp:ltä - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Reissureleitä Emp:ltä

on 25/05/2016

Väliin vähän uusien reissukamppeitten esittelyä! Sain tilata yhteistyön merkeissä EMP.fi -nimisestä verkkokaupasta vaatteita, ja nämä sieltä valikoitui pitkän harkinnan jälkeen.

IMG-20160507-WA0009

Dreamcatcher – Mahdollisen peruskesän, eli kylmän ja sateen varalle valkkasin valikoimasta ittelleni unisieppari-hupparin. Huppareita EMP:llä on vaikka ja kuin paljon, niin valinta ei tosiaan ollut helppo. Tämä huppari osoittautui kuitenkin nappivalinnaksi, materiaali on ihanan pehmeää ja menee viikattuna yllättävän pieneen tilaan.

 

IMG-20160507-WA0004

Studded Hotpants – Vihdoinkin löysin ittelleni shortsit, missä on kivoja yksityiskohtia ja sopiva lahkeen mitta. Nuo remmit on onneksi irrotettavat, niin en jää mihinkään pyörän satulaan tai badenbadeniin jumiin. Näistä shortseista mustat myytiin loppuun tosi nopeesti, eikä ihme, mutta army-värisinä niitä vielä löytyy.

 

WP_20160525_004

Ladies Leggings – Nämä maailman parhaat peruslegginssit myydään 2kpl pakkauksissa, ja tilasin ittelleni nyt toisen satsin. Ekoja käytin pari vuotta lähes päivittäin, ennen ku sain mitään kulumisen merkkejä näkymään. Leggarien pinta on liukas, joten karva ja lika ei tarraa kiinni samalla tavalla kun vaikka puuvillapöksyihin, eikä housut veny ja vanu käytössä vaan pysyy muodossaan päivästä toiseen ja vielä seittemänteen. Näissä housuissa kunnon laatu kohtaa törkeen edullisen hinnan, toivottavasti eivät ikinä poistu valikoimasta!

 

WP_20160525_002

Urban Classics Uimashortsit – Nää uimashortsit on kyllä oikeesti poikien mallistosta, mutta musta nuo on just passelit kesäpäiviin ja rantareissuille. Käytännöllisenä likkana ja minimalistipakkaajana arvostan sitä, että kuivuuvat nopeesti eikä tarvii erikseen uikkareita ja shortseja.

 

Phototastic-25_5_2016_ad3c85e8-24d1-4600-8c69-7cdfe388dc0d

US Cooper Large – Sokerina pohjalla, mun uusi super-reppu. Tämä tilaihme vetää 40 litraa tavaraa sisäänsä, eli ainakin mulla helposti viikon kamppeet. Taskuja on tarpeeksi ja olkahihnat kunnolla pehmustetut. Jos etutaskuja ei änkee ihan täyteen niin menee hyvin käsimatkatavarana koneessakin!

 

WP_20160509_003

Siinä me ollaan lähössä Moldovaan – minä, leggarit ja reppu 🙂

 

Kannattaa muuten seurailla EMP:tä facebookissa tai suoraan heän kotisivuilla, vähän väliä on tarjolla alennuskoodeja ja mielettömiä kilpailuja. Yllä olevassa kuvassa näkyvät Converset (+skeittilaudan) mä nimittäin voitin yhestä EMP:n kilpailusta viime kesänä! EMP:llä on myös oma kantisjärjestelmä Backstage Club, jonka jäsenet saa muunmuassa extrakilpailuja ja koko vuodeksi ilmaiset toimitukset.

*postaus on toteutettu yhteistyössä EMP Finlandin kanssa

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI