Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Kuulumisia pitkästä aikaa! - Loosefit-life Kuulumisia pitkästä aikaa! - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Kuulumisia pitkästä aikaa!

on 22/07/2016

Heippa vaan hemmetin pitkästä aikaa. Melkein 2 kuukautta tätä hiljaiseloa näköjään kestikin, mutta jospa se touhuaminen tästä alkaisi taas pikkuhiljaa luonnistumaan. Tulin kuitenkin ensiksi kertomaan ihan vaan kuulumisia ja valoittamaan vähän tuota hiljaisuuden syytä, ennen kuin pystyy edes kuvitella palaavansa “oikeiden” aiheiden pariin.

Syy tälle parin kuukauden radiohiljaisuudelle on surullinen ja sen ääneen sanominen on mulle edelleen tosi raskasta. Toukokuussa mun veli kuoli täysin yllättäen, nukkuessaan kaikinpuolin normaalia torstaiyötä. Ikää hällä oli 33 vuotta, sairauksia/lääkityksiä/oireita yhtään mistään – pyöreät 0. Mistään ei voinut aavistaa, että näin tulisi tapahtumaan, ei edes hän itse.

Ensimmäisen shokkiaallon helpotettua tämä suru ja tuska lamautti multa ja monelta muulta kaiken toimintakyvyn viikkokausiksi. Vaikka tämä kirjottaminen ja pienen blogin näpyttely on mulle tärkee harrastus, tuntui se niin älyttömän merkityksettömältä kaiken sen paskan keskellä. Vaikka kirjottaminen on mulle se kaikkein terapeuttisin ja helpoin kommunikointimenetelmä, ei mulla kertakaikkiaan ole ollut mitään sanottavaa. Aika monesti mulla on tullut mieleen avata blogin sivu ja yrittää edes kirjottamalla saada muuta ajateltavaa, mutta miten helvetissä sä vouhkaat nettiin jostain reissaamisesta, kun et saa ees housuja jalkaan tai vastattua puhelimeen.

Surutyö kuitenkin jatkuu, mutta onneksi suru välillä muuttaa muotoaan vaikkei suoranaisesti helpotakaan. Tällä hetkellä jokainen ajatus mun veljestä ei enää johda itkuun, vaan väliin mahtuu neutraaleja ja positiivisiakin ajatuksia. Arki ja elämä alkaa taas rullaamaan joten kuten, vaikkei oma ajatusmaailma enää olekaan yhtä optimistinen ja huoleton, kuin oli ennen. Se ei ole vaan 1 ihminen, joka poistui tästä maailmasta, vaan mukaan lähti palasia kaikista meistä kaipaamaan jääneistä. Elämä menee uusiksi monellakin tapaa, mutta voi vain toivoa että edes osa niistä muutoksista johtaa lopulta johonkin hyvään. Sen mä vaan sanon ihmiset, niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, että älkää kiduttako itteänne nyt ja ajatelko että sitten joskus minä sitä ja joskus minä tätä. Se “joskus” voi nimittäin jäädä tulematta.

Mutta niinku sanotaan, lyhyestä virsi kaunis, ja päätän tämän vuodatukseni tähän. Jos kirjoituskipinä palaa kuten toivon, luvassa on kuvia ja juttuja Havannasta, Tokiosta, Taipeista, Hong Kongista, sekä mahdollisesta Espanjaan muutosta. Jos se ei palaa, niin jääköön mun viimeseksi blogisanaksi perse.

Perse.

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT
10 kommenttia
 1. Vastaa

  Tiia/ReiseReise

  22/07/2016

  Voi miten kamalaa ja surullista. Otan osaa. :/

  • Vastaa

   Anni

   30/07/2016

   Kiitos jospa tää tästä ☺

 2. Vastaa

  Inka

  24/07/2016

  Isot tsempit Anni ja suuret osanotot!

  • Vastaa

   Anni

   30/07/2016

   Kiitos Inka ☺

 3. Vastaa

  Tapsa

  24/07/2016

  Jatkahan kirjoittelua sitten kun taas jaksat, On tämä omalla tavallaan terapeuttista. Voimia ja jaksamista!

  • Vastaa

   Anni

   30/07/2016

   Kiitos paljon ☺

 4. Vastaa

  Teea | Curious Feet

  25/07/2016

  Voi kamalaa! Syvä osanottoni <3. Läheisen menettäminen ei ole koskaan helppoa, mutta erityisesti silloin kun se tapahtuu yllättäen, tuo se mukanaan suuren tuskan. Itkin juuri muutama tunti sitten paria läheistä ja heidän kuolemastaan on jo vuosia. Suurin kipu onneksi kuitenkin muuttuu ajan kuluessa kaipaukseen. Ja toisaalta, menetykset kuuluvat niin vahvasti elämään ja niistä jos jostain oppii arvostamaan elämän upeutta entistä enemmän. Hurjasti siis tsemppiä!

  • Vastaa

   Anni

   30/07/2016

   Kiitos Teea ☺ aikansa tämä jaloilleen pääseminen varmasti vie.

 5. Vastaa

  Mari

  30/07/2016

  Otan syvästi osaa <3 Kirjoittelet sen mukaan miltä tuntuu ja sitten kun siltä tuntuu. Toivottavasti saadaan jossain vaiheessa kuulla sulta lisää reissukertomuksia!

  • Vastaa

   Anni

   30/07/2016

   Kiitos Mari ❤

JÄTÄ KOMMENTTI