Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Majoittuminen Lönnrotinkadun Omena-hotellissa - Loosefit-life Majoittuminen Lönnrotinkadun Omena-hotellissa - Loosefit-life
Pallontallaajat.net
Valikko
Arkistot
Social Icons
Tulossa!

Tallinna 4/2017
Pariisi ja Luxemburg 5/2017
Tallinna 6/2017
Bukarest 10/2017

Sorry:

- Instagram feed not found.
Uncategorized

Majoittuminen Lönnrotinkadun Omena-hotellissa

on 08/01/2017

Oltiin Jukan kans joulu Amsterdamissa, ja tottakai kun täältä susirajalta lähtee yhtään mihinkään, niin melkein aina joutuu yöpyä Helsingissä pitkän matkan takia. Nyt päästiin yhteistyön puitteissa testaamaan Helsingin molemmat Omena-hotellit, jotka kiilasi loistavan hinnan ja kattavan huoneen varustelun vuoksi ykköspaikalle, kun ensi kerralla etsin majoitusta Suomen kamaralla.

Omena-hotellit on konseptiltaan ihan erilainen kuin muut Suomessa toimivat ketjut. Respaa tai 24/7 henkilökuntaa hotelleissa ei ole ollenkaan, vaan varaus tehdään netissä tai soittamalla, ja huoneen ovi toimii koodilla. Muunmuassa tästä syystä hinnat on huomattavasti edullisemmat (alkaen 55€/yö!) kuin missään muualla. Itse koen tämän edullisuuden huomattavasti tärkeämpänä tekijänä kuin henkilökunnan läsnäolon, kun kyseessä on kuitenkin siisti ja viihtyisä ketjuhotelli, ja puhelimitse saa neuvoja vuorokauden ympäri tarvittaessa.

Mennessä yövyimme Lönnrotinkadun Omena-hotellissa. Tässä vähän kuvia, miltä huoneessa näytti ja mitä kaikkea sieltä löytyi.

20161221_211703

Jokaisessa huoneessa on teen- ja kahvinkeittovehkeet, sekä mikro ja jääkaappi. Budjettimatkaajalle oli aika luksusta saada eväät kylmään ja aamulla mikrottaa piirakat ja keittää vielä kahvit kylkeen. Muistelen lukeneeni vasta jostain, että Omena-hotellien kahvi oli napannut ykkössijan pikakahvi-testissä, ja oon kyllä samaa mieltä että hyvää oli! Hotellin asiakkaat saa aamiaisen läheisestä Wayne’s Coffeesta hintaan 6,50€, mutta sitä emme valitettavasti ehtinyt testata aikaisen lennon takia, joten tästäkin syystä omat eväät jääkaapissa oli tarpeen.

 

20161221_211718

Huoneissa on hyvin naulakoita, laukkutelineet, fööni, ja muita tarpeellisuuksia. Väritys on kauttaaltaan lämmin ja persoonallinen oranssi.

 

20161221_211725

Lisävuoteet toimii sohvana silloin kun tarvetta levittämiselle ei ole.

 

20161221_211739

Kummallekin nukkujalle oli omat lukuvalot ja pistorasiat kätevästi sängyn yläpuolella.

 

20161221_212001

Kylppäri oli aika pieni ja vähän tuli fiilikset laivan vessasta. Iso plussa kuitenkin lämpimistä pyyhkeistä ja omenan tuoksusesta shampoosta 🙂

 

Kaiken kaikkiaan meillä jäi Omppuilusta tosi hyvät fiilikset, ja mennään ehdottomasti uudestaan kun seuraava tarve tulee. Omena-hotelleja löytyy onneksi jo useimmista isoista kaupungeista ympäri Suomen.

*postaus toteutettu yhteistyössä Omena-hotellien kanssa

Tagit
LIITTYVÄT VIESTIT

JÄTÄ KOMMENTTI